POP-UP магазин на Converse за нов живот на любимия ти чифт кецове

Любимците ни от Converse изскачат със супер събитие, на което ще преобразят любимите ти кецове. Виж още:

0 коментара Сподели:
Converse

Converse не са просто кецове. Това е символ на свободата. На усещането да си винаги в крак с времето – готин, млад, бунтар, музикант, артист, сърфист и всичко, което кара душата ти да се чувства на 100%. Converse сме ние в пълния си потенциал и независимо дали ги носим в офиса, в някой готин бар, на концерт, разходка или покоряване на нови дестинации, това определено са нашите кецове, които правят стъпките ни уверени и устремени.

Ето защо с нескрит кеф ти съобщаваме, че от бранда изскачат със супер събитие до НДК.

От 20 до 22 май до НДК от 16:30 до 20:30 часа те ще те очакват на Renew Lab X Sofia, за да вдъхнат нов живот на любимия ти чифт Converse. Всичко, което трябва да направиш, е да занесеш твоите конвърски на събитието, където професионален екип ще се погрижи за тях, ще ги освежи и ще направи всичко, за да изглеждат като нови. Докато това се случва, ти можеш да потанцуваш на супер готиното парти, което са ти подготвили с музика от Marten Roberto, Sillia и Dolittle.

Converse

Не забравяй да се снимаш пред POP-UP магазина им и да тагнеш #converse и #renewlabxsofia, за да участваш за спечелването на супер награди.

От бранда ни обещават, че събитието им ще е впечатляващо,

а освен готината музика, грижата към всички занесени кецове Converse и супер лицата, които ще видим наоколо, нямаме търпение да разберем и какви са специалните награди. POP-UP магазините и събитията на бранда винаги са изключително интересни и привличат любимите ни градски артисти и агенти, така че нямаме търпение да видим всичко на живо. Чакаме те там! Не забравяй да носиш конвърските!

За още по темата – виж Кажи ни какви кецове носиш, за да ти кажем какъв си

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *