Go Guide Food&Drink Awards 2023 – показваме ти моменти от церемонията за чудо и приказ

През изминалите два месеца заедно преживяхме приказката на деветите Go Guide Food&Drink Awards – виж знакови моменти от церемонията

0 коментара Сподели:

През изминалите два месеца заедно преживяхме приказката на деветите Go Guide Food&Drink Awards – виж знакови моменти от церемонията

Както знаеш, 2024 г. ознаменува деветото издание на любимите Go Guide Food&Drink Awards

– девет години сладък живот, пълен с най-доброто от кулинарния и бар света на столицата, а от три издания насам – и на Пловдив.

Точно на 28 февруари в Топлоцентрала под блясъка на много светлини, страхотни хора и впечатляващи номинирани връчихме плакетите на победителите. Ние номинирахме, а ти носеше кралската корона и определяше кои са най-добрите чрез гласуване на добре познатия ти сайт awards.goguide.bg.

Сложихме на трапезата 22 категории и ги запълнихме с представители от гастрономическата карта на София и Пловдив,

за да може изборът ти да бъде отрупан със специални дестинации, а вкусът да бъде тържество.

Към тазгодишното гласуване добавихме нов приз – Наградата на гилдията,

който отличи тези, спомогнали най-много за развитието на кулинарната сцена. Освен него посветихме цяла категория на еко заведенията, за да засвидетелстваме признание към местата, които използват устойчиви практики и работят с мисъл за природата.

Маршрутът ни номинира локации с нов, бляскав прочит, както и утвърдени звезди,

а на теб се доверихме за най-точната преценка. Часовникът спира, пулсът е учестен, шампанското се разлива – на сцената излизат заведенията за чудо и приказ.

Време е да аплодираме главните герои – победителите в Go Guide Food&Drink Awards, чийто пълен списък можеш да видиш тук.

Преди да пуснеш видеото и да се насладиш на знакови моменти от церемонията,

ти напомняме, че тази приказка нямаше да се случи без подкрепата на генералния ни партньор Takeaway и без страхотното партньорство на Fashion Days, Еко Партнърс, „Велинград Alcalia“, Domaine Boyar, Finlandia Botanical, Jack Apple и Gin Mare, както и Schweppes, Estrella Damm – Brewed in Barcelona. Go Food&Drink Awards се осъществи с подкрепата на JTI България.

Една Нова година от друго измерение – COSMOTEQUE New Year

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *