Събития за седмицата: 15-21 април

София през лъчите на локациите, които подаряват усмивки

0 коментара Сподели:
Събития

Започни наново или опитай отначало. 

В средата си – между миналата страхотна седмица и бъдещите седем дни. От теб зависи, затова се обърни и ако нещо си изпуснал, забавил или забравил, използвай следващите над 150 часа за любов. Ние не знаем какво те очаква и къде ще стигнеш,

но ти даваме собствените си координати

и настройваме така честотите, че фокусът да бъде само тя – нашата София. Газ!

Vivid Dreams of Life and Death – изложба на Ганчо Ганчев – ГАНА
16 април, Credo Bonum Gallery

Vivid Dreams of Life and Death – изложба на Ганчо Ганчев – ГАНА

Да нарисуваш живота на платна.

Подари си живописни картини, посветени на трансформацията, енергията и състоянието на духа. ГАНА създава повече от история, научи повече за нея тук

FASHION RECREATION by Go Guide
18 април, ONE Gallery

С радост те каним те на новото Go Guide събитие – FASHION RECREATION. На 18 април в ONE Gallery ще се насладим заедно на онази магия, наречена жена, на силата, предавана във всяка нейна клетка, на очарованието, умението ѝ да докосва и способността ѝ да оставя огромна следа в историята. От всички велики жени от миналото до музите ни днес ние отваряме вратата на една изложба, в която преобразяваме 11 любими наши дами и вдъхновителки в 11 знакови жени от миналото, които са изписали със златни букви имената си в пъстрата дреха на историята. Бъди там!

The Heavens – изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти
18 април, Gallery Synthesis

The Heavens – изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти

Как живее престъплението?

Фотографиите на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти ще ти покажат един рядко виждан и потаен свят – от американския щат Делауеър до британския остров Джърси, от Британските Вирджински острови до Лондонското сити, от Панама до Хонконг и Сингапур. Тяхната мотивация е да открият как изглеждат офшорните зони, данъчните убежища, а кадрите им ще ти покажат, научат и зададат морални въпроси. 

Ozric Tentacles
18 април, Singles

Ozric Tentacles

Осем години по-късно в София пристига една от най-емблематичните прогресив спейс рок групи, а ние сме на първи ред, за да ги посрещнем. Стилът им е различен, обичан от хипита, метълисти, фенове на електро звученето и всички останали, които вярват в извънземно добрата музика. 

АТИЛА – 20 години по пътя
20 април, Mixtape 5

АТИЛА – 20 години по пътя

20 години сцена, 10 албума, 1 живот, целият посветен на музиката. 

АТИЛА превзема сцената и обещава не концерт, а спектакъл, пътуване през периоди, тематики и етапи от неговия живот. Вечерта ще бъде дълга, а микрофонът ще се раздели между няколко рап фигури, които ще допълнят картината, като покажат какво сътвори АТИЛА през годините. Очаквай събирания, изненади и силни срещи, там ще бъдат SHANO CREW (SBM, JEPEEC, RIMAK, АТИЛА), АТИЛА & ПРИМ, СЕКТА & HOMELESZ, WORST, AKASHA и NO NAME CREW.

The Bloom Market
20-21 април, Vivacom Art Hall Oborishte 5

The Bloom Market

Уикендът е време да разпуснеш, да забавиш и да търсиш нови вдъхновения. Представи си аромат на пролет, слънце, студени напитки, модни колекции. Излез за цветя и се прибери с нови придобивки – имаш избор от над 40 щанда с български брандове. 

Wine Women Show 2024
21 април, Централен военен клуб

Wine Women Show 2024

Как ти звучи да посетиш богато на вкус и красота събитие… с вина, правени от жени!

А знаеш ли, че България е единствената страна в света, в която дамите енолози са повече от мъжете енолози? Ако вече те впечатлихме, то почакай да дегустираш вината!

Ганчо Ганчев – GANA със софийска изложба, която обещава да ни остави без дъх

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *