City Guide: две блажени места за сладки дни

На колела до есенните сладки локации в София

0 коментара Сподели:

А ти гледа ли новия епизод на City Guide?

В него се впускаме в търсене на най-интересните места за сладки изкушения в столицата. Деси и Go Guide те водят до две локации, които спечелиха вниманието онлайн и останаха популярни и на място. Първата им спирка е Tandir – пекарната на „Дондуков“, която няма как да не си срещал из сторита в Инстаграм. Там ще опиташ рецепти за нестандартни десерти – единствените по рода си кронъти, които са с тесто за кроасани и с вкус на истински неустоим донът. Следващата отбивка е до кокетно магазинче за сладолед, което те кара да онемееш. В „Още радост“ се срещат с хората, които правят изящество във фунийка, и ти показват процеса по приготвяне на сладолед с изцяло естествени съставки.

Гледай видеото, за да разбереш повече за локации, които впечатлиха Деси и Go Guide, и се срещни с хората, които правят живота по-сладък.

City Guide

Септември в столицата е сладък, стига да знаеш къде и как да отидеш.

В разходката до специалните сладки локации Деси се движи с електрическата тротинетка на Acer – ES Series 5, която се оказа най-бързият и приятен помощник. За комфорта на градската обиколка служи приложение на телефона ти, с което управляваш максималната скорост на движение и регулираш нивата – до 6, до 10 и до 25 км/ч, както и опцията за круизконтрол. Освен бърза ES Series 5 е и супер комфортна за каране заради плавното движение, освен това се чувства и достатъчно сигурна, тъй като е оборудвана с двойна спирачна система и устойчивост на спукана гума. Обхватът на батерията – 60 км с едно зареждане, означава само едно – че можеш да си „бръмчиш“ из всички нови места на София, без да ти мигне окото.

Новите места в София носят своя характер и автентичен вкус. Когато тръгнахме на treasure hunt за сладки изкушения, просто последвахме стъпките на тълпата. Стигнахме до разкошна пекарна и магазин за сладолед, които не можем да определим само като локации – това са места, които изпичат удоволствието от малките хапки. Показахме ти кулинарната им магия и вкусихме заедно от идеите, визиите и историите по създаването им.

Всичко това с помощта на ES Series 5.

Ако имаш идея коя да бъде следващата ни отбивка – пиши ни. Дотогава: City Walk: бул. „Витоша“

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *