City Guide: Къде да отидем на обяд в София?

4 предложения за места, в които всяка хапка си заслужава

0 коментара Сподели:

Ноемврийското издание на City Guide идва с нова, обедна обиколка по столичните улици.

Този път Деси и Go Guide са в търсене на места – съкровища за бягство за дългия обяд! Разпилени прибори, още няколко глътки в чашите за вино, чинии – сякаш току-що полирани до блясък. Има определена романтика в това да се отдадеш на кулинарна наслада точно по обяд.

Денят е дълъг, има време за толкова много!

Четири ресторанта в София привличат вниманието с обедно меню, в което да потънеш в полуунес. Защо обедните менюта са отражения на основните, какви са съставките на сезона, колко умения се изискват, за да създадеш меню, в което да има за всички по нещо – говорят готвачите. Показваме ти и някои от знаковите ястия – герои в менюто, а ти просто си избери. Всяка хапка си заслужава!

City Guide: Къде да отидем на обяд в София?
City Guide: Къде да отидем на обяд в София?

Във видеото ще заблести нашият лист с ресторанти – Cookó Kitchen, Constantinoff Restobar, Talents, Villa Bellucci.

Всеки от тях притежава градски облик и индивидуален подход и вкус, угаждайки хем на модата в интериора, хем на тенденциите в кулинарията. Избери обяда според настроението – свежи сезонни салати, леки предястия, пищни основни ястия. Но не пропускай да се поглезиш с ефирен десерт и бижу в чаша.

City Guide: Къде да отидем на обяд в София?
City Guide: Къде да отидем на обяд в София?

Този епизод на City Guide е реализиран с подкрепата на Acer и тротинетката – ES Series 5, която бързо се превърна в любим начин за придвижване на екипа ни. Максималната скорост на движение се управлява лесно през приложението, като тротинетката предлага три нива – до 6, до 10 и до 25 км/ч, както и опцията за круиз контрол. Освен бърза ES Series 5 е и супер комфортна за каране заради плавното движение, а освен това се чувства и достатъчно сигурна, тъй като е оборудвана с двойна спирачна система и устойчивост на спукана гума. Обхватът на батерията – 60 км с едно зареждане, означава само едно –

че можеш да си „бръмчиш“ из всички нови места на София, без да ти мигне окото.

City Guide: Къде да отидем на обяд в София?

В почивката между сутрешните работни задължения и следобедните срещи отскочи до нашите предложения и се наслади на истински добрата кухня.

И понеже трафикът в столицата никога не изчезва, се довери на предимствата на ES Series 5.

Go Beauty x #GRWM Edition: Какво ново за Go Guide през 2024

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *