Go Beauty x #GRWM Edition: Какво ново за Go Guide през 2024

Новата концепция на After Work Social Club и съвети как да се погрижиш за кожата си през студените месеци

0 коментара Сподели:

Не закъснявай – пусни новия епизод на Go Beauty, защото там се крие тайната на Деси за справяне с проблемната кожа през есента.

Използвай организацията в ежедневието си и не пропускай рутината вкъщи. Визията се определя от грижата и любовта, която даваш на самия себе си, затова ти напомняме да превърнеш сутрешните и вечерните ритуали в удоволствие. Избери правилната за теб козметика, с която да се въоръжиш през студените месеци, и заложи на изпитана марка, която да те подкрепи в борбата с атопична и суха кожа.

Go Beauty и Деси идват на помощ с цял арсенал от съвети за красота, като ти показват продуктите на Laboratorios Babé. Открадни си няколко изпитани съвета за сезонната ти skincare рутина.

Във видеото хващаме Деси минути преди да тръгне за последното за сезона After Work Social Club събитие. Тя разказва както за новата концепция на месечните събирания на Go Guide,

така и ни издава тайните, с които поддържа визия и успокоява сухата и раздразнена кожа.

Деси си партнира именно с Laboratorios Babé, за да покаже формулата и предимствата на техните балсам олио и душ олио. Освен че ще видиш как козметиката успокоява кожата ѝ, ще се насладиш и на satisfying ефект – защото от балсам се превръща в олио при контакт с кожата, балсам олиото е един от малкото продукти, с които усещанията за опънатост просто спират и

кожата се чувства свежа през целия ден.

Сезонът изисква търпение, внимание и любов към сухата кожа.

За да изпълниш нуждите ѝ и тялото да засияе, се довери на хидратацията. В продуктите на Laboratorios Babé тя идва в комбинация с измиващи и лечебни свойства. Получаваш и бонус с това, че продуктите попиват бързо, не лепнат и не оставят следи по дрехите, което значи, че можеш да се облечеш веднага след нанасяне. Гледай видеото, за да научиш повече за предимствата на козметиката и за новите формати събития на Go Guide.

Качи се на совалката, Go Guide те кани на COSMOTEQUE New Year

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *