Повелителите на пролетта – безалкохолните коктейли с великолепен джин

Разказваме ти историята на Tanqueray и ти подаряме две рецепти за перфектния сезонен коктейл

0 коментара Сподели:
безалкохолните коктейли с великолепен джин

Слънцето сложи край на топлите напитки, време е да влязат различните, автентичните, любимите. Дали от терасата или от бара тръпчивият вкус се разлива лесно и носи настроението на дългите и сподели нощи. Получаваш свежест, мекота и желание лятото да избърза своя ход. Сезонът обещава да ни разхлади, като ни подари безкрайни вечери в компанията на изключителния джин.

Щастливи сме, че в България вече имаме възможността да опитаме новия продукт на световноизвестните Tanqueray – Tanqueray 0.0!

Той изненадва освен с вкус, но и с безалкохолно съдържание, и идва при нас като алтернатива на Tanqueray London Dry. Вниманието към създаването носи безкрайно удоволствие, като за това гарантира използването на четири растения, балансирани така че да донесат цитрусов вкус на оригиналната напитка. 

Оставяме те насаме с неговата история и ти прошепваме още две идеи

как да го изживееш максимално – с рецепта и коктейлна чаша в ръка!

Перфектният джин е религия, а пред теб стои един, професионално изработен и датиращ от 1830г. Тогава Чарлс Танкерей основава дестилерията си в Блумсбъри, Лондон, а брандът бързо добива популярност. Растенията, от които се прави, се събират в момент на максималната им свежест, а зреенето и блендирането на съставките се контролира от главен технолог. Преди да стигне при теб, минава през метода за дестилация one shot, който позволява да се усвоят истинските вкусове на растенията. 

Миналото му е впечатляващо, настоящето е блестящо, а бъдещето – великолепно!

Сега те оставяме да препишеш или довършиш рецептата за новия ти любим безалкохолен коктейл.

Tanqueray 0.0% с тоник и кора от портокал

Безалкохолна версия на любимия джин с тоник. Необходими са 50 мл Tanqueray 0.0%, които се изсипват в чаша за джин, и 150 мл тоник. Добавя се много лед и се поднася с портокалова кора за цвят и свежест.

Tanqueray 0.0% с тоник, лимон и малини

Още един вариант на любимия коктейл. Отново са необходими 50 мл Tanqueray 0.0%, които се изсипват в чаша за джин. Към тях се прибавят 150 мл тоник и много лед. За финал се завършва с резен лимон и шепа малини, след което се разбърква.

Go Guide представя FASHION RECREATION – изложбата, която празнува силата на женския дух

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *