Тайните места на София и перфектните аутфити, с които да ги съчетаеш

Разкриваме ти чара на столицата – виж четирите места, които ни влюбват в града

0 коментара Сподели:
Тайните места на София и перфектните аутфити, с които да ги съчетаеш

Любовта ни към София ни мотивира да ти показваме нейните ресторанти, градини, графити,

клубове, хора и всички останали нюанси на града. В палитрата от локации обаче има и места, които сме запазили за нас – такива, на които обичаме да ходим тайно, да водим любими хора и да прекарваме безкрайни часове.

Време е да ги споделим с теб, а освен това да ти покажем новите ни аутфити, с които посрещаме пролетта.

Защото истинските gatekeepers крият своите тайни локации, но модните ни находки към тях отдавна не са тайна благодарение на Fashion Days! Виж с кои аутфити от техния сайт съчетаваме мястото с настроението ни.

Ботаническата градина

Това приказно място ни изпълва с радост всеки път щом минем покрай него или се разходим по алеите му.

Там усещаме романтиката на природата в динамиката на града. Мястото ни кара да потърсим уединение, да усетим мислите си, да забравим за времето. Водим те в царството на растенията и те предизвикваме с цветове, материи и текстури. Ние избрахме нашата пролетна визия да бъде комбинация от градски шик и удобство – съчетахме елегантен сет от сако и панталон със спортни обувки и привличаща вниманието чанта.

Стълбите на ул. „11 август“

Преди няколко месеца столицата осъмна с нова доза креативност и цвят – стълбите на ул. „11 август“ бяха преобразени от Точка Илиева. Оттогава София е друга, защото има още едно място, което

от потънало в сивота се превръща в жив оттенък на града.

Тази локация е „нашето място“ – там се усмихваме повече, смеем по-силно и всеки път когато пътят ни мине оттам, денят ни става по-смислен. За да може и стилът ни да си отива с ярката артистичност на стълбите, избираме най-блестящата ни чанта.

Swimming pool на покрива

Качваме се нависоко, гледаме върха на София, защото нашият таван е слънцето –

така ни кара да се чувстваме едно от най-интересните места в столицата. Споделяме го с теб, за да потърсиш и твоята арт същност на място, на което изкуството се случва в пределите на градски покрив с празен външен басейн от 30-те години на ХХ век. Идилията е пълна, а силните лъчи посрещаме с любимите ни слънчеви очила.

Timeless

Шшшт!

Последният ни таен спот е необикновен – тук мислите препускат, докато тялото се движи бавно. Мястото е скрито от града и се намира там, където времето е относително понятие. Говорим ти за унес, който те предразполага да говориш тихо и да усещаш спокойствието на природата, докато се наслаждаваш на силно кафе или сладка лимонада. Срещаме се там с най-близката ни душа, сядаме на дървените масички и ѝ показваме новите ни придобивки за пролетта – комфортни обувки в съчетание с дънкова рокля.

Тайните места са от нас, а всички готини аутфити към тях може да намериш на Fashion Days. Избирай смело!

Точка Илиева: „Да бъда жена е свободата да създавам себе си всеки ден!“

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *