Дан Фоглър идва в България, а ти можеш да спечелиш билет за Япония – виж къде, кога и как

Актьорът, когото обикнахме след ролите му в поредицата „Фантастични животни“, ще бъде на Aniventure Comic Con 2024 заедно с косплей артиста ERZA – ето какво още те очаква там

0 коментара Сподели:
Дан Фоглър идва в България, а ти можеш да спечелиш билет за Япония

Започвай да се готвиш за лятото отсега – 6 и 7 юли ще бъдат фантастични! 

София има още една причина да се вълнува за топлите месеци от годината – именно тогава ще се случи новото издание на Aniventure Comic Con 2024, а Inter Expo Center отново ще се напълни с различни герои в креативни костюми. На място освен интересни персонажи ще има и известни световни артисти,

сред които и нашият любим Дан Фоглър.

Познаваш го като великолепен актьор и комик, но най-вече с ролята му във „Фантастични животни“ – предистория на книжната и филмова поредица за Хари Потър. Тази среща определено ще бъде вълнуваща, а ние ще те зарадваме допълнително с наградата – журито на косплей конкурса ще изпрати двама участници в Япония!

Чети надолу – даваме ти всички подробности за събитието плюс активностите, в които можеш да се включиш.

Започваме с новината – Дан Фоглър ще бъде на една ръка разстояние от теб.

Гледали сме го в образа на Джейкъб Ковалски, а също в сериалите The Walking Dead, The Offer, филмите Fanboys, Balls of Fury, Good Luck Chuck и много други. Преди да направи тези пробиви, той стартира кариерата си от Бродуей като Уилям Барфи в пиесата The 25th Annual Putnam County Spelling Bee. След това взима награда „Тони“ за Най-добър актьор в мюзикъл и пътят му продължава към Холивуд.

Aniventure Comic Con му е запазил собствен панел на главната сцена,

а ти ще имаш няколко часа, за да получиш автограф и снимка с него. Билетите ще откриеш тук.

Освен Дан на място ще бъде едно от най-популярните имена в косплей културата – ERZA Cosplay от Германия. Тя е майстор златар, което ѝ помага да създава съвършени дизайни и я прави отличителна сред световните Armor cosplayers. Нейната броня е запазената ѝ марка, а дейността ѝ за косплей общността я превръща в любимка и ѝ носи привилегията да бъде съдия и организатор на конкурси.

С нетърпение очакваме да я видим и в София като част от международното жури,

което тази година ще подари вълнуващо пътуване до Pop Culture Hiroshima в Япония на двама участници!

Изненадите продължават и с присъствието на страхотно косплей момиче – Bambi Lashes Design, и актьора Рос Марканд, който играе в The Walking Dead, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame и още продукции. 

Нали знаеш, че можеш да си част от събитието и като участваш в състезание по K-POP и AMV (Anime Music Videos)?

А ако рисуването е твоята страст, непременно трябва да се включиш в манга конкурса на тема „Носталгия“. Освен това 6 и 7 юли ще бъдат пълни с разнообразие от работилници, лекции и панели с гост-звезди, легендарни художници от света на комиксите, демонстрации и прожекции, гейминг турнири с големи награди и още атрактивни зони и активности.

Изпращаме те към регистрационната форма за участие в косплей ревюто, от което можеш да си тръгнеш с билет към Страната на изгряващото слънце.

А ето и билетите за фантастичния свят на Aniventure Comic Con!

Азия в София: Местата за кухня от Далечния изток

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *