Магазините за домашни любимци в София, които са рай за твоя най-добър приятел

Pet Shops: Даваме ти локациите, от които да зарадваш шефа вкъщи с нова играчка и да го поглезиш с любимо лакомство

0 коментара Сподели:
Hearty Skyfall

Като добри познавачи и любители на гастро културата,

този месец обръщаме поглед към менюто и благосъстоянието на не по-малко важните домашни любимци. Твоето куче, коте, зайче, рибка или хамстер заслужава най-добрата храна, най-добрите аксесоари, най-готините играчки, най-меките легълца и каквото още се сетиш, за да се чувства комфортно.

Специално за него сме подбрали нашите предпочитани магазини за домашни любимци, в които има премиум клас грижа.

Тук ще те посъветват, ще ти препоръчат, ще те насочат и ще ти предложат това, от което твоята животинка има нужда.

Dogalicious

Dogalicious

Устойчивият и природосъобразен бранд за кучета създава продукти, алтернативни на масовия пазар, с етичен произход и иновативен дизайн, използвайки само и единствено висококачествени материали без пластмаса и с минимален отпадък.

Dogalicious комбинира кучешка пекарна, концептуален магазин и кафене за човеци

с подбрана селекция напитки, спешълти кафе и уютно кътче за сядане. Не забравяй, че може да донесеш от къщи своя кутийка и да презаредиш – всички дехидратирани лакомства, хранителни добавки и част от козметиката им са с опция за refill.

ул. „Бетховен Л. В.“ 6А
087 814 0594

Hearty Skyfall

Hearty Skyfall

Представяме ти новото вълнуващо кулинарно изживяване на Hearty Apetite, които съвсем скоро откриха новия си магазин – Hearty Skyfall. Иновативният бранд е посветен на холистичния подход към природосъобразното отглеждане на домашни любимци. Те са ексклузивен представител за България на едни от най-качествените световни производители на сурови и консервирани храни, както и на натурални добавки.

Новият им магазин – Hearty Skyfall, издига грижите за домашни любимци до нови висоти и предоставя единствено по рода си преживяване.

Разположен точно срещу Paradise Center, той те очаква с модерен и просторен интериор, оборудван както с кухня за домашни любимци, така и с такава за хора. Там е мястото за наслада, за иновативни и здравословни сурови деликатеси и безброй други вкусотии. С елегантния си интериор и уютна джаз атмосфера, магазинът дава възможност да се насладиш на освежаваща напитка, докато любимецът ти се радва на най-вкусните гурме изкушения.

Освен това тук може да откриеш и разнообразие от първокласни продукти за грижа, играчки и аксесоари.

В Hearty Apetite качеството винаги е основен приоритет. Продуктите са щателно подбрани, за да осигурят най-висок стандарт, като повечето брандове, които се предлагат там, са годни и за човешка консумация. Опитните консултанти и диетологът са винаги на разположение, за да предоставят персонализирани съвети и да предложат режим, който да отговаря на индивидуалните нужди на твоя най-добър приятел. Тук всяка хапка е доказателство за непоколебимата ангажираност към здравето и благосъстоянието на най-пухкавите членове на семейството.

Skyfall Residence, бул. „Филип Кутев“ 2
087 735 6073

Pet Net

Pet Net

Веригата магазини Pet Net предлага всичко, което е необходимо, за да обгрижиш своя домашен любимец по най-добрия възможен начин. Отбелязваме, че тук държат на качествените храни, затова и целият им асортимент е внимателно подбран, като имат и огромно разнообразие от артикули, сред които за кучета, котки, гризачи и птички.

Най-важното е, че на място може да разчиташ на консултантите им,

които да те насочат, както и на експертното мнение на ветеринарен лекар за всичко, що се отнася до благосъстоянието на твоя домашен любимец.

Serdika Center, бул. „Ситняково“ 48
089 227 7299

Зоомагазин Муцунка

Зоомагазин Муцунка

Представяме ти едно местенце, което е много повече от магазин – то е общност, споделяща страстта към грижата за животните. Зоомагазин Муцунка е онова кътче, в което да откриеш всичко необходимо за домашния си любимец. Целият асортимент от храни, аксесоари, играчки и хранителни добавки за кучетата и котките са висококачествени и внимателно подбрани, за да си сигурен, че ги обгрижваш с най-подходящото за тяхното благосъстояние.

С много любов и внимание създават и гама натурални козметични продукти,

за които може да научиш повече във физическия им магазин или в сайта, като са винаги насреща с полезен съвет при нужда от консултация или помощ.

ул. „Княз Борис“ I 198
087 825 1786

Кучешката пекарна

Кучешката пекарна

Чудил ли си се откъде може да зарадваш домашния любимец с ръчно направена торта или напълно здравословно лакомство?

Е, представяме ти първата в България пекарна за кучешки лакомства, където да откриеш прясно изпечени торти, бисквити, сладолед, чийзкейк, мъфини и дори изкусителни донъти. Тук те очаква и голям избор от сурова и печена храна без косерванти, овкусители или каквато и да е химия. Освен десетките висококачествени неща за ядене имат и селекция от ръчно изработени аксесоари и дрешки, козметика и различни подложки за близане.

ул. „Димитър Хаджикоцев“ 75
088 680 0855

3 рецепти за кучешки слaдолед, с които да зарадваш любимеца си

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *