City Guide: София от сутрин до вечер в пролетна наслада

Следваща станция „Кулинарна наслада“ – пътуваме до три места, които да посетиш в пролетна София. В тази разходка верен помощник ни е дигиталната карта на Visa - виж още

0 коментара Сподели:

От сутрешното кафе, през дългия обяд до коктейлите вечер – време е да ти поднесем изненада!

Април те чака зад ъгъла с букет и план как да прекарате деня, а пролетна София означава само едно – Деси и Go Guide тръгват на вкусна обиколка. В новия епизод на City Guide ще видиш

маршрута на удоволствието, който минава през часовете и линиите, които очертават деня. 

Вълнението започва с изумителни кроасани в Pura Vita, продължава с великолепна храна от Petru’s и завършва вечерта от новия hot spot за свежи еликсири – Re-forma. А как да стигнеш дотам? Даваме ти най-бързото и удобно решение!

Столицата привлича вниманието и заслужава аплодисментите с гастрономическата си карта. Тя няма как да те разочарова – цветна е, угажда на най-малките прищявки, оправдава всички очаквания и изисква разнообразие в чиния и чаша.

По-скоро въпросът тук е как да откриеш интересните места и как да стигнеш до локациите, които носят кулинарна наслада!

В този епизод на City Guide ще видиш именно решението как да прегърнеш София от сутрин до вечер. Деси грабва метрото и се пуска през станциите на града, за да ти покаже локациите, в които ще се влюбиш.

Във видеото ще разбереш повече и за нейния верен помощник за пълноценна разходка – дигиталната карта на Visa,

която носи комфорта да ти служи директно от телефона. Всъщност тя се превърна в любимия начин за разплащане при използване на градски транспорт, защото с нея винаги имаш билет. Освен това входът към влаковете на метрото става изключително лесен и бърз, а престоят защитен. Няма въвеждане на брой пътувания, системата го прави автоматично, така че да ти осигури най-изгодната цена. От теб се изисква само да използваш същата карта, когато се прекачваш между спирки или линии, и да се вълнуваш за местата, които си избрал като крайна цел. 

Пинчетата са сложени на картата – първото е отредено за пленяващия вкус на пекарната за топли изкушения Pura Vita, второто отива при уюта и впечатляващите ястия на Petru’s, а третото – за новия облик на бар Re-forma, където поднасят перфектното Еспресо Мартини.

Хващаме близкото метро, плащаме удобно с Visa, чуваме „Следваща станция…“ и знаем, че до тези места вкусът ще ни води.

City Guide: Къде да отидем на обяд в София?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *