Новите „Карибски пирати“ – една премиера и много подаръци

Една от най-очакваните премиери пристига с награди, които са ти на един коментар разстояние

  • 22.05.2017
  • от редакторите

Най-известният пират в киното – Джак Спароу, прави своето дългоочаквано завръщане в Карибски пирати: Отмъщението на Салазар този петък, 26 май.

Най-нетърпеливите фенове на смахнатия пират могат да го видят отново в  петата част от поредицата на Дисни, която ние специално чакаме с нетърпение. Вече в избрани кина в цялата страна има билети  за предпремиерните прожекции на 25 май и премиерите от 26 май на 3D, IMAX 3D и 4DX.

След мъчителна за феновете шестгодишна пауза най-накрая дочухме, че в новата част от поредицата на „ Карибски пирати“ капитан Джак Спароу отново ще се изправи срещу враг, и то по-интересен от всякога – смъртоносните духове на загинали моряци. Освен всичко друго невероятният носител на „Оскар“ Хавиер Бардем е другото лошо момче, по което ще въздишаме. Бардем влиза в ролята на зловещ испански мореплавател, капитан Салазар, който  успява да се измъкне от Бермудския триъгълник и се зарича да избие всички пирати в морето – най-вече Джак.

Актьорският състав отново е блестящ, като пак виждаме Джефри Ръш в култовата роля на капитан Хенри Барбоса, Голшифте Фарахани като морската вещица Шанса, Кая Скоделарио в ролята на блестящ и красив астроном и Брентън Туейтс, който се въплъщава във вироглав млад моряк от Кралските военноморски сили.  Продуцент е не кой да е, а самият Джери Брукхаймер. Няма да ти разкриваме повече, защото по всяка вероятност ще отидеш на премиерата в петък.

Ние пък, за да направим още по-сладко чакането, ти подготвихме супер готини награди.

Сподели с кого искаш да се насладиш на премиерата на 26 май, като го/я тагнеш в коментар под статията, и можеш да спечелиш една от тематичните награди, а именно:

Тениски – 2 бр.

Чаши във формата на череп – 2 бр.

Бутилка за вода – 1 бр.

Несесер за пътуване – 1 бр.

Специална кърпа/бандана – 2 бр.

Ваучер за 4/5 човека за безплатен един час игра в ексклузивната стая „Пиратско пътешествие“ на Offline.bg – 1 бр.

Надяваме се, че успяхме да те впечатлим, защото наградите ни чакат най-нетърпеливите фенове на историята. Имаш време до 26 май, когато е и премиерата на филма. Дерзай!

Карибски пирати: Отмъщението на Салазар идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май.