Tour de bar: Баровете на София, които поднасят удоволствие в чаша

Вечерта е наша – ето кои места избираме, за да ѝ се насладим

0 коментара Сподели:
Tour de bar: Баровете на София

Къде да излезем тази вечер, къде сервират най-добрите коктейли, къде може да си говорим кротко на по бира?

Въпрос, стар като света. Понякога се завъртаме в омагьосания кръг на добре познатите заведения, в които сме свикнали да ходим, усещайки нуждата от нова територия. Именно заради потребността от разнообразни преживявания, те водим на обиколка из любими столични кътчета, в които да се приютиш за питие, студена бира, задушевно лайв изпълнение, танци или наистина първокласни коктейли. Потопи се в нощното очарование на София – пълно е с интересни герои, познати лица и събития, които си струват.

Bar’loga

Tour de bar: Баровете на София

Не усещаш ли, че май е време да му отпуснем края?

Отправяме се с бодра крачка към леговището за бар хищници, където дивите честоти ни карат да забравяме за сивото в ежедневието и да се наслаждаваме на живота с усмивка на уста. Достойните победители в категория Best New Bar на последните Go Food & Drink Awards заслужиха своето място на парти хоризонта с фантастичните си авторски коктейли, студени питиета и супер неща за хапване. Освен това тук винаги разчитаме, че ще попаднем на готино събитие, куиз вечер или просто шумно, диво парти. Чакаме се там!

бул. „Цариградско шосе“ 17
087 790 9080

The Cocktail Bar

Tour de bar: Баровете на София

Барът на паважа е специално място, което в годините успя да наложи някои важни ценности, що се отнася до добрите питиета –

качество, авторски поглед, въображение.

Произведенията на изкуството, които барманите забъркват, са създадени само с висок клас алкохоли и ликьори, пресни плодове, свежи билки, подправки, домашни сиропи и специални битери. Най-­ценното е, че тук миксологията се практикува със отношение към теб и твоя вкус. Ако не си сигурен какво ти се пие, разчитай, че ще ти предложат точно това, от което имаш нужда.

ул. „Ангел Кънчев“ 9
088 401 6644

One More Park Bar

Tour de bar: Баровете на София

Понеже вече напълно се сливаме с пролетния сезон и неговите прелести – първо те каним на разходка, а после и на едно много специално местенце. Наследникът на емблематичния One More от известно време се подвизава сред природата, а на нас това доста ни допада. One More Park Bar се намира в близост до тенис кортовете в Борисовата градина и е като бленуван оазис за добро прекарване. Горският бар освен с пословичните и незабравими коктейли може да те нагости и с вкусни неща за хапване.

Погрижили са се в чинията ти да не липсва нищо!

Отделно от това често организират различни партита, брънч уикенди или вечери с музика на живо, които след разходка в природата се явяват като точно това, от което имаш нужда. Не е мираж, истина е!

Национален ОББ тенис център, ул. „Незабравка“ 3-5
088 461 8821

КЕВА

Tour de bar: Баровете на София

Зали на два етажа, пъстра градина отвън, две очарователни котки, сладки приказки и разнообразни събития. Клубът за естетическо възпитание на артиста възпита и у нас онзи пословичен бохемски дух, съпътстващ доброто настроение.

Закачливият им характер винаги е успявал да ни вкара в релси – с питие, парти, танци до зори или ароматно кафе сутрин.

Атмосферата тук е напълно достатъчна, за да забравиш за всеки градски шум и да презаредиш подобаващо. Чакаме те тук, под светлинките, измежду цветята, поклащайки се в такта на тихия пролетен ритъм.

ул. „Георги С. Раковски“ 114
087 863 3505

Емоцията на FASHION RECREATION – показваме ти кадри от откриването на изложбата

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *