Събития за седмицата: 29 април-5 май

Новият месец носи премяна, не промяна

0 коментара Сподели:
Week events

На кръстопът между две половини –

тази, която ни измъкна от дома, показа ни цветовете на града и ни накара да се влюбим в слънцето, и другата – непознатата. Това означава премяна, не промяна!

Новото начало предстои, а ние го посрещаме с всичките си лица –

състезателни, артистични, романтични, парти. Поглеждаме в огледалото, избираме настроението и приемаме облика на събитията, които ще украсят седмицата ни в емоции. Искаш ли да ни правиш компания?

BAR MASTERS 2024
29-30 април, „Чистилището“

Седмицата започва с вълнуващо предизвикателство – най-добрите бармани на България ще мерят сили за шести пореден път в рамките на оспорваното състезание. Откриващата церемония привлича всички коктейл маниаци, любители и професионалисти през цели два дни.

BAR MASTERS 2024

Надпреварата ще излъчи ново поколение бармани, които да изградят сплотена и можеща общност, способна да представи родната индустрия на най-високо ниво. На място като гост-лектор те очаква Василис Кирицис, съосновател на емблематичния атински бар The Clumsies и носител на редица престижни титли. Ако си жаден да научиш всички тънкости на бар културата, Василис заедно с останалите гости е готов да сподели някои от тайните на занаята.

PACHANGA
30 април, Skinny Bar

PACHANGA

Как ти звучи дебютно парти с латино усещане?

На нас като танци, музика и една нова концепция за страхотна вечер, които обещават да ти подарят срещи, страст и горещо изживяване. Посети Куба, Аржентина и Мексико за няколко часа с любезното съдействие на коктейли, тематична украса и безкрайна фиеста. Счупи стереотипите за парти и посрещни нощна София – време е за регетон и латино хаус парчета от Coztof и Ritmo.

Let Your Hair Down
1 май, Plus 359 Gallery

Let Your Hair Down

Имаш целия май, за да чуеш, видиш и действаш.

Слава Джордж е приготвила изложба с две основни теми – алхимия и български вълшебни приказки. Преживяването минава през съвременните предизвикателства за жената, като изследва фолклора, моделите за поведение, природата и стига до душевния свят. Очаквай инсталации, фотографии, текстил, скулптура и още!

Франц фон Щук
2 май, Национална галерия

Франц фон Щук

Между светлината и мрака – 

изложба с творбите на прочутия германски символист идва за първи път в България!

Няколко произведения на художника от колекцията на музея „Вила Щук“ в Мюнхен ще ти покажат стила на автора. Живописните портрети, митологичните и религиозните сцени и свързаните с тях рисунки и офорти вече те очакват в сърцето на столицата!

DARIA KOLOSOVA
4 май, EXE CLUB

DARIA KOLOSOVA

Събота вечер е отредена за нов световен артист, който ще те накара да настръхнеш от удоволствие или изненада. Тя е точно такава – непредвидима и изключително желана в света на техно музиката. Довери се на 12-годишен опит в палитра от стилове и от много сцени –

Ибиса, Берлин, клубове и фестивали ще почакат!

Емоцията на FASHION RECREATION – показваме ти кадри от откриването на изложбата

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *