Hey DJ през май: Marcal, Aida Arko, BIIA и още

Клубът те чака, ето кои ще създават вибрациите на града този месец

0 коментара Сподели:
Hey DJ

Новият месец има собствен саундтрак, чийто ритъм ни кара да се изгубим някъде във времето и пространството на София. 

Правим си тайни срещи с любимите ни локации и специалните им гости – диджеите, които познават нощта. И преди да си тръгнем с блондинка, ти представяме май от клуба. Ето селекцията със скъпоценни камъни на световната електронна сцена, които ще гостуват у нас.

Daria Kolosova (UA/DE)

04.05. – EXE

Daria Kolosova

Един от най­-търсените артисти на техно сцената, Daria Kolosova се занимава с електронна музика повече от 12 години, без да се концентрира само върху един стил. Сетът ѝ за известното берлинско радио Hör има над 2,9 милиона гледания, а участията ѝ включват част от най-­уважаваните клубове и фестивали като Berghain, Bassiani, Fabric, Awakenings Festival, Amnesia, Hi и DC10 още през първия сезон, в който пуска в Ибиса.

Marcal (BR)

10.05. – Hivemind@Yalta

Marcal

Заради таланта си да създава и манипулира клубни парчета, характеризиращи се с интензивни ритми и променящи се звукови пейзажи, Marcal си е спечелил слава на водеща фигура от електронната сцена в Южна Америка. Със специално внимание, превърнато в груув, диджеят умее да поддържа интереса на публиката за дълги периоди от време.

Tobias Schmidt (UK)

10.05. – Fabrika126

Tobias Schmidt

Освен като артист, който пуска само на живо, Schmidt си е спечелил славата и на зашеметяващ пърформър в Обединеното кралство, Европа, САЩ и Япония. Творческата му гъвкавост личи от записите и участията заедно с Neil Landstrumm и Dave Tarida, като всеки от проектите е с напълно отделен характер, но е оцветен с отчетливия принос на Tobias Schmidt.

Temudo (PT)

18.05 – Hardone@Toplocentrala

Temudo

Като музикален продуцент и DJ Temudo е част от ново поколение артисти, чиято работа разчита на съвременен подход към техното. Музиката му обединява душата на жанра с модерна методология и има печата на определящи жанра лейбъли като Klockworks, Soma, Modularz, Mord или Clergy. Той е един от умовете зад Hayes и управлява собственото си Mastering Studio: Tema Mastering.

Aida Arko (AT)

18.05. – Hardone@Toplocentrala

Aida Arko

Израснала в Иран и работила като цирков артист, Aida Arko всъщност винаги е мечтала да се занимава с музика и пърформaнс. Странстванията ѝ я отвеждат до Австрия, където изцяло се фокусира върху музиката и където през 2020 основава свой лейбъл: System A. Артист с характерен почерк, Aida Arko оставя белег върху техно сцената, който трудно би могъл да бъде заличен.

BIIA (PT)

18.05. – Hardone@Toplocentrala

BIIA

Всичко, което BIIA представя, е сякаш пропито с лични впечатления, преживявания и спомени. Смесвайки умело различни техно подстилове и цели отделни жанрове, португалката постига емоционален заряд, който оставя публиката в екстаз. BIIA остава вярна на своята артистична визия, в която музикалните продукции нямат граница.

Събития за седмицата: 29 април-5 май

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *