Любимо място в града: Urban table

  • парк ,,Заимов\'\'
  • 089 550 0607
  • 9:00 - 4:00

Активният градски човек има нужда от своя заслон от хладните есенни дни и работата, която никога не спира. Щастливи сме да съобщим, че любимите ни места в града се увеличиха с още едно и това е Urban table.

Модерният човек все повече се интересува какво влиза в тялото му под формата на хранителни продукти. Задава си въпроса за качеството на това, което яде, и често отговорът не му харесва. Да се храниш здравословно вече е толкова лесно и още по-вкусно.

Доказателство за това е Urban table. Мястото, на което екологичната храна среща човека, за да достави неописуемо удоволствие на сетивата му.

Тук всичко се готви с натурални продукти, модерната и местната кухня се среща и стискат ръцете за твое добро. В Urban table веганите и месоядците сядат на една маса, за да възхвалят храната.

В Urban table влизаме гладни и излизаме заредни с енергия от всички онези хранителни вещества, които ни дават сила да се борим с трудностите на живота.

Храним се добре и изглеждаме още по-добре благодарение на такива модерни градски заведения, които се грижат за нас. А ти готов ли си за вълшебно кулинарно преживяване насред самата градска джунгла? Прочети повече за Urban table тук.

Виж кое е новото ни любимо място за брънч в София.