В чиниите ни се настанява свежест: ресторант The Hill

Вълнуващи духа и небцата ни преживявания

0 коментара Сподели:
the hill restaurant

Като видни хедонисти за нищо на света не изпускаме новини, свързани с гастро културата.

И когато от полите на Витоша вятърът донесе новината, че се готви нещо ново на по-малко от 30 минути от София, веднага настроихме GPS-a и тръгнахме.

Ако трябва да сме искрени, ако можехме, щяхме само да обикаляме света и да дегустираме всевъзможни вкусотии. Търсим ги по улиците, които кръстосваме всеки ден на път за работа. Търсим ги в социалните мрежи, където отдавна изключхме опцията да ни казва колко време прекакваме в тях (заради храната, разбира се).

Търсим ги на всяко едно пътешествие до близки или далечни дестинации.

Да се живее по-отдалечено от града, по-близо до природата и спокойствието се превърна от тренд в необходима жажда за нормалност. Сигурни сме, че имаш приятели, които в последните години решиха да загърбят шумния център на града за повече зеленина в ежедневието си и около дома. С това назрява и нуждата от място за вкусна храна, уютно пространство и добро отношение. Една млада майка вижда в това чудесна възможност и решава да създаде място, което да предлага точно това.

Нова локация с качествена храна очаква всички, живеещи в квартала.

В началото на 2023 в подножието на Витоша се появи и новият ресторант The Hill. С една непретенциозна, но удивително вкусна кухня, те бързо се превърнаха в хита на комплекс Delta Hill. Мястото е все по-предпочитано и от столичани, и от перничани, поради спокойната си удобна локация, чистия въздух и събитията си и за най-малките.

„Винаги съм мечтала да имам устойчив бизнес, който да е обърнат персонално към всеки клиент. Това се стараем да правим и в The Hill. Вкусна храна в полите на Витоша, която да задоволи с качествени продукти и живущите наоколо и онези, които са тръгнали на разходка през уикенда. Спирка, на която да можеш да размениш човешки думи и да се насладиш на яка храна.“

И предлага точно това.

Водещо за The Hill е персоналното отношение и внимание към всеки клиент. Интериорът е уютен, а храната винаги прясна и с качествени продукти. И хората, които живеят в района, както и онези, които са тръгнали на разходка през уикенда, могат да се отбият за презареждане на батериите.

В менюто им открихме предложения, които да отговарят на вкуса на цялото семейство, от най-малките до големите.

За момента фаворити на клиентите са пиците, вкусният домашен хляб, топлата супа и готвените основни ястия, а сега предстои и да ни изненадат и с ново вечерно меню. Благодарение на лесната онлайн поръчка хапването вкъщи идва бързо до посочения адрес. „Работата от вкъщи и майчинството ме убедиха, че покрай многобройните ангажименти понякога е трудно да намериш време и за домашно приготвена храна. Това е и причината в менюто да залагаме на основните за всеки дом компоненти – вкусен домашен хляб, топла супа и готвено основно.“

Ако имаш свободен уикенд – без да се колебаеш поеми към планината. Храната е по-вкусна, когато въздухът е чист.

И не забравяй да си оставиш място за десерт.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *