Ново пица място в София: PAESANO Gourmet Pizza

Открихме място за гурме пица в София, където ще поискаш автограф от главния готвач

0 коментара Сподели:
Ново пица място в София: PAESANO Gourmet Pizza

София има първата локация за гурме пица, а ние вече облизваме пръсти.

Новото място се казва PAESANO Gourmet Pizza и обещава да задоволи всичките ти сетива. Локацията е рай за ценителите на италианската кухня и впечатлява със стил в интериора. Оглеждай се за жълто-черната му сграда на бул. „Арсеналски“ 81 или просто се води по аромата на пица с прецизно подбрани съставки.

Локацията е подходяща за тези, които изповядват религията на тънкото тесто,

както и за онези, които тепърва ще се запознаят с истински добрата пица.

Ново място: Paesano

На място ще откриеш готини бармани, на които да се довериш за точните напитки,

а от готвача даже ще поискаш автограф.

PAESANO Gourmet Pizza ще те посрещне не само с вкусно меню, но и с модерен industrial интериор, решен в цветовете на бранда. Мястото разполага със 150 места, 70 от които са в красива лятна градина.

Издадохме, че PAESANO Gourmet Pizza са специални, защото са първи.

Сравнително новата концепция за приготвяне на диаманта в менюто им – гурме пицата, набира популярност в Америка и Западна Европа, а PAESANO Gourmet Pizza са пионерите на българската food сцена. Италианското изкушение идва с модерен прочит на традиционната италианска пица с автентични и прецизно подбрани продукти.

Ново място: Paesano

Мястото използва домати от традиционния продълговат италиански сорт Сан Марцано, а брашното приготвят като бленд от соево, оризово и био брашно, за да намалят калориите и глутена с 50%. Трюфелът е български, биволската моцарела също се прави в България, ама от италианци по стара домашна рецепта. В менюто ще откриеш 12 вида пици, съчетани с точните съставки за едно истинско гурме преживяване – може да избираш между

класически вкусове с гурме туист или напълно авторски.

Няма да сгрешиш, все пак изборът ти ще мине през ръцете на пица-шеф Веселин Никовски, посветил близо 10 години от живота си на Италия.

Ново място: Paesano

И понеже предчувстваме, че ще харесаш всички, оставяме тези, които са задължителни. Ако търсиш класическото, заложи на „Дявола“ (домати Сан Мaрцано, моцарела Fior di latte, вентричина пиканте, микс чери домати, екстра върджин) и „Капричоза“ (домати Сан Мaрцано, моцарела Fior di latte, поркета, горски гъби, дехидратирани маслини таджаска, артишок). А ако си падаш по авторски интерпретации, пробвай „Мимоза (крем от сладка царевица и пармезан, поркета, каперси, екстра върджин) и „Валериана“ (домати Сан Мaрцано, моцарела Fior di latte, брезаола, страчатела, черен трюфел, валериана).

И всичко това трябваше да е изненада…

Добър апетит!

бул. „Арсеналски“ 81
088 377 7764

Незабравимите сцени от филми, в които храната играе главната роля

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *