Нежен R&B Ultra Violet този март

Kay Be излиза с първия си сингъл Thing 4 U от съвместния му микстейп с Дороти Такев

0 коментара Сподели:

Kay Be е от този тип хора, които са наясно със себе си и това, което искат да правят. Не се чуди нито накъде да тръгне, нито в кой град да живее, нито какво да работи. Намерил се е в музиката и ѝ се е отдал преди бая време. Продуцира повече от десет години. Работил е с български изпълнители и с доста американски рапъри, някои от които носители на „Грами“.

Друго за него обаче ни се иска да споделим и то е, че R&B изпълнителят е подготвил нещо много приятно за ушите ни.

Казва се Thing 4 U и е първият сингъл от съвместния му микстейп с Дороти Такев, озаглавен Ultra Violet.

Това, което отличава парчето от повечето неща на музикалния пазар, е, че Kay Be сам завършва целия цикъл по осъществяването му. Той го продуцира, написва, изпълнява, а също и заснема и режисира видеото към него. Thing 4 U е R&B балада, напомняща със стила си на ранните творби на The Weeknd, по-точно може би на House of Balloons. Бавното темпо и мрачните оттенъци на песента перфектно допълват неговия фалцетен глас и сюрреалистични метафори. Провокативният клип на песента от своя страна пък улавя настроението и лирическото съдържание на сингъла.

Thing 4 U е вторият официален сингъл на Kay Be. Първата му песен All Dat постигна своя успех и стана част от официалния саундтрак на новия сериал She’s Gotta Have It на Спайк Лий.

Неортодоксалният му продуцентски стил и неконвенционално звучене не биха оставили нито един слушател безразличен към музиката.

Целият Ultra Violet е продуциран и написан от Kay Be съвместно с Дороти Такев, която е един от най-вълнуващите изпълнители в България. Предстоящият проект се очаква да види бял свят през март, пълен както с клубни парчета, така и с R&B балади.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *