Лили-Роуз Деп под светлината на прожекторите

Новата звезда на „младия Холивуд“

0 коментара Сподели:
Лили-Роуз Деп 2

Обикновено талантът тече във вените и когато баща ти е Джони Деп, не ставаш лекар.

След премиерата на The Idol, в който Лили-Роуз Деп си партнира с Абел Те́сфайе (The Weeknd), светът е сложил младата актриса под микроскоп.

Не можем да подминем, че Лили-Роуз Деп се появява от звездната любов на Джони Деп и Ванеса Паради. Детството ѝ минава през полети между САЩ и Франция, които по-късно помагат на актьорската ѝ кариера и в двете държави. Като тийнейджър се сблъсква с анорексията, а после напуска и училище. На 16 години пък става най-младото лице на Chanel за всички времена. Мечтае да е певица като майка си,

но става актриса като баща си.

Лили-Роуз Деп

Сериалът, с който името на Лили-Роуз Деп гръмна, е The Idol.

Проектът градира в провокативните сцени, като изцяло минава нивата на Euphoria. И двете продукции са дело на Сам Левинсън, а склонността му към филмиране на теми табу явно няма граници. Нямаме нищо против, защото благодарение на неговите идеи публиката се запозна с артисти като Хънтър Шафър, Сидни Суини и Алекса Деми, които определено диктуват тенденциите. Лили-Роуз Деп е вече познато лице от подиумите, английските и френските филми. Поглеждаме обаче към старите продукции, в които тя е доста по-смирен и тих образ:

Yoga Hosers

Това е първият голям филм за кариерата на Лили-Роуз Деп. Продукцията попада в категория хорър комедия и е, меко казано, странна. Лили-Роуз е една от двете тийнейджърки с интерес към йога класовете и обсесия към телефона си. Момичетата са навсякъде заедно, дори на работа. Една вечер, след като не могат да отидат на парти, защото са на смяна в магазина, канят момчета за компания. Същата вечер са нападнати от малки чудовища с форма на хотдог. Окей?

A Faithful Man

Едно от участията на Лили-Роуз Деп във френска продукция е с роля на влюбено малко момиче във вече пораснал обвързан мъж. Филмът проследява разплитането на любовен четириъгълник и набляга върху необикновената емоционалност на Ив (Лили-Роуз Деп).

The King

Срещата на зрителите с Лили-Роуз Деп е късно във филма, но си заслужава чакането. Нейната роля е определяна за най-въздействаща в цялата продукция, посветена на взаимоотношенията на историческите личности от Стогодишната война между Англия и Франция. Героинята на Лили-Роуз е единствената с чисти намерения и с липса на желание за измама и подлост.

Наистина ли не си гледал The Idol: провокации, голота и празният поглед на Лили-Роуз Деп?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *