9 морски партита, на които да изпиеш (поне) една мента

Барът е до морето, ментата е на бара

0 коментара Сподели:

Легендата гласи, че нито едно море не минава без поне една мента в ръка. Не знаем как е при вас, но тази свежа теорема за нас важи с пълна сила. Тази година отново ще се насладим на голямото синьо, докато отпиваме от любимото зелено. Освежаваме моМента още тази седмица и ето къде можем заедно да вдигнем тост за лятото: 

О, слабост, твоето име е парти на плажа.

От 26 юли до 4 август заедно с Мента пещера се отдаваме на изкушението с кодово име "айляк".

В поредица от събития се местим от един мента кът към друг и така до безкрая. За задължителната готина музика ще се грижи любимият ни Филип Петров – Negy от FARS.  Първата спирка на ментовия купон е във вечния Черноморец. От Мента Пещера обаче искат кефът ни да бъде още по-голям. Затова са ни подготвили супер свежи игри, с които можем да спечелим куп награди. Да, знаем – ти също нямаш търпение. Веднага ти казваме къде и кога да си изпиеш ментата. 

Виж повече: Всичко необходимо за твоята морска ваканция

Отправната ни точка към якия живот е култовият Лозенец на 26 юли първо в Living Room от 13:00 до 18:00 и после в Mood от 22:00 до 01:00. Там партито ще бъде почти без край, като такова ще е и следващото в ментовата програма. Ще се наслаждаваме на бреговете на Черноморец, докато отпиваме от ментата си в Бар Maison's на 27 юли. На следващия ден ще берем плодовете на рахата в любимата ни Градина и култовия Bash Bar. След тридневна фиеста с чисто сърце си даваме почивка няколко дни, а къде ни води ментата след това, ти разказваме по-надолу. 

Август откриваме с първото събитие от втората порция с ментови партита. На 2-ри сме на плаж Златна рибка в клуб 365. След това парти душите ни са привлечени от летния култ – Созопол в Малката текила на 3 август. В същия ден, но на Каваци, сме в легендарния клуб Алкохол. Край на ментовите приключения слагаме в Смокиня на едно от любимите ни парти пристанища – El Tubo. Повече за събитията откриваме ето тук.

Чакаме те още този уикенд, за да освежим моМента заедно.

Кои са баровете, ресторантите и хотелите по Черноморието, които да посетиш това лято?

Мечтаеш за коктейл в София? Това са топ 3 баровете в столицата

Какво става в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *