Коктейлът на Диляна Попова: Еspresso del Mar

Мечтаем някой умел миксолог да кръсти коктейл на нас, но дотогава ти разказваме за съвсем истинската идея на Absolut

0 коментара Сподели:
absolut x dilyana popova

Коктейлите са цветни, многолики, предизвикателни.

Идват във всякакви чаши – ниски, тъкностенни, с дъъъълги столчета и изпотени стени. Опушени, кристално чисти ухаещи на битери или свежи подправки. Те са симфония от правилно съчетани съставки, отлично миксирани и точно по наш вкус. Гарнираме дните и вечерите си с тях, а страстният ни танц със съставките е за истински ценители с изтънчен вкус.

Цялата тази прелюдия бе, за да споделим, че мечтаем някой умел миксолог да кръсти коктейл на нас, но дотогава ти разказваме за съвсем истинската идея на Absolut с няколко от любимите ни градски хора.

Absolut отново създават магия с водката си, която се миксира перфектно с други съставки, и от 28 април до 14 май ще можеш да се увериш в това в избрани локации. Фаза едно започва още във Facebook страницата на Absolut и твоята помощ. Под поста, в който е комуникирана играта, ще можеш да дадеш своето предложение за име на signature коктейла. И кой знае, коктейлът с това име може да остане в историята, а ти да се разпишеш с този принос, за който всички ще ти завиждат. Един от участниците ще има възможност да спечели и бар оборудване, което да вдигне нивото на събирането ти с приятели доста високо.

Коктейлът на Диляна се казва Еspresso del Mar по предложение от коментиралите във Facebook, а за следващите игри можеш да се включиш и ти на този линк.

Фаза две е да се вдъхновиш от това видео и да отидеш да го пробваш!

Зад баровете на Мементо НДК, Мементо Витошка, Мементо Раковска, Мементо Варна, One more bar и One more park bar ще те очакват усмихнатите бармани, които да ти забъркат избраната напитка. Разбира се, с Absolut, която е перфектна за коктейли и незабравими моменти.

Играта започва със signature коктейл, вдъхновен от Диляна Попова, а след като видиш съставките, ще разбереш защо.

На тази жена бихме се доверили по всеки въпрос, камо ли свързан с удоволствията от живота. Тя е огън, заключен в нежно тяло, стихия с гръмко име, нежна нимфа с ефирността на погледа и излъчването си. Тя знае как да позира пред камера и как да плени само с усмивка.  И Еspresso del Mar, и чаровната актриса и модел имат свойството да омаят бързо след срещата ни с тях.

За да усетиш това, за което говорим, вземи чаша и миксирай Еspresso del Mar в шейкъра с:

  • 50 мл. Absolut
  • 25 мл. Шери
  • 7-10 мл. захарен сироп
  • 40 мл. Еспресо

Сипи в чаша и украси божествената кадифена повърхност с 3 зърна кафе и се отдай на насладата.

За финал ти казваме, че имаме да ти споделим още две също толкова впечатляващи рецепти, а ако си нетърпелив се отправяй веднага към някое от заведенията, където можеш да пробваш! Ако все още не си – последвай страницата на Absolut, за да се включиш в избора на следващите две игри.

Тук те очакват 5 бара, които ще приютят жадната ти душа след работа

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *