5 бара, които ще приютят жадната ти душа след работа

0 коментара Сподели:
The Cocktail Bar

Краят на работния ден идва с утехата, че любимите барове отварят врати.

Тук забързаното всекидневие се разтапя по-бързо от кубчета лед и придобива течната форма на сладко безвремие. Вкусни коктейли, вина за чудо и приказ или свежи бири – баровете, които посещаваме веднага след работа, са заредени с най-доброто от всичко.

Правим обиколка на тези в София, при които се спираме за по питие и без оправдания, че утре отново сме на работа.

Bar Wish

За ценителите на супер диджей сетове и коктейли като по учебник Wish coffee and bar с падането на нощта се превръща в Bar Wish, който ни обещава страхотно прекарване. Тук идваме заради позитивното отношение, готиния интериор и качественото изпълнение на авторски и класически коктейли, които усмихват с вкусове и аромати. Ще откриеш бара на „Позитано“ и ще го познаеш по яките хора и веселата глъчка. С романтични полилеи, градски вайб и усмихнати лица, това определено е нашето място.

ул. „Позитано“ 7
087 777 8867

The Cocktail Bar

на откриващата снимка

Няма къде да се озовем след тежък работен ден освен в любимия ни The Cocktail Bar. Превърнал се в абсолютно иконичен за родната бар сцена, тук ни очаква добре познатият ни супер стилен интериор, масите и столовете от ковано желязо, които обожаваме в топли пролетни и летни дни и коктейли, които ни скриват шапката. Предлагат ни миксология на световно ниво, мега почерк от барманите и разбира се – high клас алкохолна листа. Всичко, от което имаме нужда в перфектния afterwork бар, е точно тук.

ул. „Ангел Кънчев“ 9А
088 401 6644

Lavele Kitchen & Bar

Освен незабравимо кулинарно изживяване в Lavele Kitchen&Bar ни очаква и страхотна бар атмосфера, която не изпускаме за нищо на света. Тук се потапяме в света на красиви коктейли, радващи всички наши вкусови рецептори, музика точно по наш вкус и компания от любимите ни градски герои, които може да срещнем на място. Не забравяй, че обслужването им е перфектно, а усмихнатите хора зад бара ще те изненадат с твоето любимо after work питие, приготвено наистина майсторски. Гарантираме!

ул. „Лавеле“ 20
089 677 6776

Ozone Skybar

Винаги след работа избираме зашеметяващата гледка на Ozone Skybar & Lounge в Гранд хотел Милениум София. Барът се превърна в тотален хит сред всички обожаващи изисканата обстановка и премиум изживяване. Ozone има изключителната способност да се преобразява през различните части на деня, като вечер ни очаква парти атмосфера с топ диджеи. Впечатляващото им меню предлага специалитети, авторски коктейли и суши изкушения, а ние потвърждаваме тяхното мото – тук небето не е граница!

бул. „Витоша“ 89b
088 325 3600

КЕВА

Клубът за естетическо възпитание на артиста ни възпитава постоянно в бохемски дух, много танци до зори и готина музика, но го прави най-вече в периода след дългия ни работен ден. КЕВА е легенда, която ни дава мега вайб, както и супер готини хора. Всеки по някое време от деня е в КЕВА и това прави мястото абсолютно задължителна точка за страхотен бар тур. Отбиваме се още заради готините бармани, коктейлите, богатата алкохолна листа и партитата, които често продължават до сутринта.

ул. „Георги С. Раковски“ 114
087 863 3505

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *