POSITION CHROME

Нощ на култовия лейбъл на 15 декември в София

0 коментара Сподели:

Ако още се чудиш какво да правиш този петък, то ние вече сме решили – споделяме веднага. Още преди седмици, когато разбрахме за предстоящата нощ на култовия лейбъл Position Chrome в София, бяхме крайно ентусиазирани.

Position Chrome си е изградил името на един от най-дългогодишните и влиятелни дръм енд бейс лейбъли. Познаваме го и като един от „най-свирепите“ в бранша, което го прави много любим на аудиторията.

Идеята, която винаги са подкрепяли, е комбинирането на различни електронни жанрове в жесток иновативен микс от DnB, Techno, IDM, Hardcore и Breakcore.

Този петък ще можеш да посетиш тазгодишното издание, което събира под един покрив COOH, Limewax, The Panacea и руските машини Gancher & Ruin. Някои от нас с носталгия си спомнят предното им гостуване, което се нареди в класацията ни за най-добри партита в този стил. Този път ще можем да видим и лайв сет на Limewax & The Panacea със съвместния им проект Goldberg Viriations.

На 15 декември ще чуеш и новото EP на братята Gancher & Ruin – Masks off, които пък празнуват и рожден ден на 14/12. Присъствието и енергията на двамата близнаци на сцената само по себе си е несравнимо във визуален аспект, а примесено с енергичния им саунд, автоматично ги превръща в един от най-атрактивните електронни продуценти в цяла Европа.

Гости на вечерта ни ще бъдат и добре познатите ни герои – германският продуцент The Panacea и холандецът Limewax, както разбираш, освен поотделно ще се качат на сцената и заедно с проекта си Gold Variations.

Освен всичко останало, събитието ще се състои в зала Универсиада с капацитет 700+ души.

Без да навлизаме в подробности около мултифигурата на талантливия роден артист Иван Шопов, ще кажем, че той ще излезе на сцената под псевдонима си COOH, чието звучене е толкова сложно-технологично грамотно и толкова завладяващо, че може би най-доброто описание, което съществува, идва от самия него: „Сетовете са като разстрел с картечница – това не е обикновен дръм ен бейс”.

Вход: „Ранно пиле“ oт 22 лв. само в магазин „Яко“ („Граф Игнатиев“ 43) 
Online от 25 лв. директно от http://bit.ly/PositionChromeRooftop
Стандартни в цяла България от 25 лв. – OMV „На Тъмно“ к-ци Booktrading
http://bit.ly/PositionChromeRooftop

 

Виж повече на страница на COOH и в Facebook.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *