Hey DJ

0 коментара Сподели:

Dustin Zahn

USA /Techno

22.06 (петък)/ Sofia Airport Park

От него можем да очакваме много. Тъмни непробиваеми звуци, обрани грууви елементи и мултижанрови интерпретации, които са в състояние да объркат курса на всеки излитащ полет. Слушаме го на HippieLandia Festival.

Hito

JPN/ Techno

22.06 (петък)/ Sofia Airport Park

Сред хедлайнерите на градския фест виждаме и личното откритие на Richie Hawtin. Hito ще завърти винилите и главите на всички присъстващи на Летище София със своя сложен, дълбок и отличаващ звук.

SNTS

DE/ Techno

22.06 (петък)/ Sofia Airport Park

Това е музика за най-тъмните местенца на душата. Мрачна, объркваща, но същевременно адски интересна, тя е микс от апокалиптичен готик и деветдесетарски футуризъм. SNTS внася нужната доза мистерия и лудост сред хедлайнерите на HippieLandia.

Errorbeauty

BG/ Techno

29.06 (петък)/ The Laboratory

Stämïnå продължават силния си музикален сезон с българката Errorbeauty. Базираната в UK диджейка и нейната агресивна, леко напрегната, но мелодично изискана музика намират място в продукциите на лейбъли като Crobot Muzik, Combat recordings, Zvuked, Mirizma и др.

Hot Since 82

UK/ Techno

30.06 (събота)/ Sofia Airport Park

По традиция посрещаме Джулая под открито небе. Тази година танцуваме под звуците на Daley Padley, по-познат като Hot Since 82, и правим молебени за едно наистина горещо и вълнуващо лято.

Matthias Meyer

DE/ Techno

30.06 (събота)/ Sofia Airport Park

В лайнъпа на Solar Morning е и резидентът на култовия Watergate Matthias Meyer. Ъндърграунд саундът му е еклектичен микс от причудливи звуци и хипнотизиращи бас линии, които ще ни отправят на дълго музикално пътешествие.

Загрей за парти вълната със Street Masters.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *