Go Guide вече е и във Viber!

Мястото, където да ни следиш изкъсо

0 коментара Сподели:

Февруари е. За едни дойде най- любовният месец в годината, за други – времето, в което пием заради самото пиене. На нас пък ни е време да си признаем на кого бяхме хвърлили око, а симпатиите се оказаха взаимни.

Тук сме да обявим официално връзката ни с Viber и съвместния ни проект, с който сме една идея по-близо до теб: Go Guide Public Account.

С други думи – вече можеш да ни следиш изкъсо, да виждаш backstage кадри, а тук-таме ще се показваме и ние – хората, които стоим зад всичко, което те упътва, вълнува, вдъхновява, разчувства, понякога дори ядосва.

След като отделиш около 10 секунди и вече ни следваш, можем заедно да пръскаме Love Vibes из любимото ни лилаво приложение чак до 16-и. По случай празника на любовта ще те преведем през местата на сърцето ни в града, които са винаги актуални, но сега са още по. Каним те на вино разходка из топ локациите в столицата, както и на една въздушна разходка с авиокомпании, които, знаеш или не, летят до София. Обещаваме да останем верни и на любовния плурализъм, като осигурим за всекиго по нещо: нещо полезно, нещо романтично и нещо, което пука балоните под форма на сърце.

Вече са налични и новите любовни стикери, които не пропускай да си свалиш, а най-забавната част оставихме за накрая.

Направи си любовен куиз в официалния Viber account и сподели с приятели резултатите.

В нашето Viber местенце всеки ще намери по нещо за себе си. Има много какво да ти кажем, трябва само да слушаш внимателно.

May the vibe be with you!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *