Editors’ Choice: февруари е любов

Подаръци за тялото, ума и душата

0 коментара Сподели:

Мястото на страниците ни, в което те каним да ни последваш, отново е отворено за всичко, което най-много ни харесва. Тук ще намериш онова, което прегръщаме с отворени обятия. Този месец открояваме любовта във всички нейни проявления – към изкуството, към любимите ни артисти, към нас самите, към пространствата около нас. Подаряваме ти специални моменти, грижливо опаковани за теб.

Песента: Flowers

През 1978 Глория Гейнър пише превърналата се в химн на силната, независима жена I Will Survive. 45 години по-късно Майли Сайръс разбива рекорди в музикалната индустрия с парчето Flowers, което празнува освободената и окрилена певица след раздялата ù с Лиам Хемсуърт. Песента носи факлата на овластяването и насърчава всяка една от нас да намери силата в себе си, да бъде упорита и да процъфтява. Браво, Майли!

Уискито: Redbreast

Redbreast 12 Year Old е добре балансирано ирландско уиски, отлежало в бъчви от бърбън и шери, което му придава сладко-пикантен характер. Аромати на сладки плодове, препечен дъб и топли подправки омайват сетивата ни, но това, което ни направи най-ярко впечатление, е иновативната метална „клетка“. Тя се трансформира в красива хранилка за птици, приближавайки ни крачка по-близо до природата.

Сериалът: The Last Of Us

Историята за бащина обич, която танцува по струните на сърцето, се нареди високо в личнаа ни класация още след първи епизод. Сюжетът е толкова впечатляващ, защото предлага не само изпълнено с екшън приключение, но и провокиращо мисли и емоционално заредено изживяване, което ни кара да се запитаме докъде бихме стигнали за тези, които обичаме. The Last of Us е силно емоционално преживяване, което остава с теб дълго след изтичането на кредитите.

Книгата: „Светове и създания“

Продължението на заглавието е „Български митове, легенди и приказки“ и между кориците на новото четиво от Лилия Старева ни очаква точно това – прастари духове и чудновати същества, дяволи и змейове, орисници и прелестни самодиви. На какво се държи земята? Какво се случва със слънцето през нощта? Защо някои звезди са по-ярки от другите? Къде спят облаците? Защо опашката на лястовичката е раздвоена? Как са се образували бодлите на таралежа? Най-накрая намираме отговорите.

Свещите: I-tems

Докато четем, слушаме музика или гледаме нещо в уюта на дома, палим ароматни свещи, съдържащи парфюмни компоцизии с етерични масла. I-tems са разработени в Грас, Франция, от опитни парфюмеристи. Благоуханните формули умело се съчетават с чистия растителен восък, гарантиращ пълното разгръщане на парфюмните нотки и дълготрайното, равномерно изгаряне на свещта. За февруарските празници избираме да си подарим кутията Blooming Love.

Бельото: Beti Bones

Като заговорихме за подаръци, открихме може би най-подходящия. Дизайнерката Изабела Церовска създава изкуство, което нежно обгръща извивките на тялото ти и те кара да се чувстваш like a million bucks, baby! Можеш да избираш между игриви илюстрации, дантелен разкош и безобразно секси, изработени специално за теб артикули. Одисеята от нежност, създадена от Бети, те очаква в Instagram и Facebook.

Тук сме селектирали романтичните заведения в София, в които да се влюбиш

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *