Skapto пуска суичъри и бананки, от които можеш да си похапваш

Не е шега - комфортната храна е още по-комфортна

0 коментара Сподели:

„Хмм, какво ако, какво ако можеше да си боцкам картофки, без изобщо даже да се налага да се пресягам?“ – казва си най-големия comfort food любител, точно когато Netflix го пита Are you still watching? Бърз сърч в онлайн пространството и истината лъсва наяве – още никой не се е сетил да пусне хууди с качулка, предназначена именно за да си хапваш картофките от нея. Пауза на сериала в Netflix, най-иновативната дреха за всеки заклет фен на стрийт храната изглежда точно така. Освен това, не е ли подарък, който би връчил на приятеля си, който винаги – да си го кажем направо – го мързи да се пресегне през масата и те моли да му подаваш всевъзможни храни от менюто, което преди малко сте поръчали?

Този епизод ще се доглежда утре, сега има нова идея за осъществяване, която очевидно се ражда, за да направи комфортната храна още по-комфортна. 

Добре, не знаем дали точно така са протекли обстоятелствата, за да стигнем до момента, в който от Skapto ще зарадват феновете си точно с продукта, за който говорим по-горе. Унисекс суичър, който може да се носи наобратно, а в качулката му има сваляща се торбичка от фолио, която държи мизерията минимална, звучи като нещо, до което само най-смелите мисли биха се добрали.

Освен на дивана, представяме си приложението му още така – точно с приятели сте си взели бургери от Skapto и бързате към най-близката градинка, за да си хапнете с кеф. Носите и по две бири. Е, с коя ръка да ги хванете и картофките? И ако идеята да се разхождаш с качулка, пълна с най-добрите приятели на бургерите, ти се струва не достатъчно примамлива, спокойно –

линията, която от Skapto пускат, се допълва и от бананка/препаска/наречи я както поискаш, а най-добре mood.bag,

която е изработена също, за да си прибираш разни храни вътре, без навсякъде около себе си да създаваш обичайно съпътстващия mess.

Колкото до суичъра, сигурни сме, че е чудесен и за обичайното си приложение, защото е създаден в колаборация с Goloka Wear,

а освен това носи мекото наименование hoodie.moodie, което просто предразполага към сгушване.

Този, признаваме си, леко неочакван, но много интересен ъпгрейд на най-удобната дреха и чантата за кръста, можеш да намериш онлайн, откъдето да го поръчаш също толкова лесно, колкото бургера на месеца. Суичърът, който идва след след pre-order, поръчай тук. Чантата за кръста, която вече е в продажба, можеш да вземеш оттук. Бройките и от двата продукта са лимитирани, така че не се бави много, за да не се окаже, че са свършили като топли картофки. И като казахме картофки – получаваш безплатни, ако се появиш с hoodie.moodie или mood.bag в някой от обектите на Skapto. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *