Editors’ Choice: български бранд, ново арт пространство и яка колаборация

Шестте вдъхновения този път са свързани с усещането за безвремие, с връзката с природата и красотата на битието.

0 коментара Сподели:
editors' choice

Мястото на страниците ни, в което те каним да ни последваш,

отново е отворено за всичко, което най-много ни харесва. Тук ще намериш онова, което прегръщаме с отворени обятия. Приветстваме август и го молим да остане завинаги. Като химера, като номад, като миг от вечност, опияняващ и свободен.

Шестте вдъхновения този път са свързани с усещането за безвремие, с връзката с природата и красотата на битието.

Брандът: PlantOn

И този месец имаме любимец на небосклона от български брандове. Натурални, ръчно изработени, с мисъл за природата и изчистен състав, продуктите на PlantOn носят чисто, красиво и завладяващо усещане. Използваме маслото им за тен с нар и малини, обогатено с натурални масла, които подпомагат образуването на здравословен и златист тен. Истинска кралска терапия за кожата и съзнанието!

Новото пространство: Контейнер

Изпратихме юли с откриването на новата открита сцена в Княжеската градина, а събитията там вече се наредиха сред най-интересните в града. Пространството е горещата точка на поредица от иновативни и необичайни сценични проекти, които комбинират театър, аудиовизуални материали и музика. Основната идея стъпва върху основите на площадния театър, изкарвайки представленията от обичайните им локации. Адмирации, VOX POPULI.

Колаборацията: Adidas X Gucci

След като миналата година отбеляза рекорден брой колаборации между големите в модния бранш, тази дава заявки за още по-емблематични проекти. Обръщаме се към колекцията на Adidas и Gucci, която обединява добре познатите мотиви на двете марки: трите ленти на Adidas и класическата цветова палитра на Gucci. Заснета на ярки фонове от Carlijn Jacobs, колекцията е вдъхновена от архивни спортни каталози и ретро естетика.

Ароматът: City Of Stars

Уханието на сезона е заключено в стъклена бутилка с цветовете на залеза. City of Stars е новото унисекс попълнение в портфолиото на Louis Vuitton. Парфюмът изпъква с цитрусови нотки, които ни изпращат на пътешествие из огрените от слънцето сгради по Sunset Boulevard. Червен портокал, други видове цитруси, бергамот, сандалово дърво, мускус – една симбиоза, достойна за твоята кожа.

Приложението: Yummly

Докато казваме „абракадабра“ споделяме предпочитанията си за храна – кухня, алергии, диета, а така учтивият ни събеседник Yummly вади от джоба си списък с рецепти, специално селектирани за нашия вкус. Приложението е пълно с рецепти и полезна информация за храненето. Знаеш ли, че правилното хранене може да ти помогне в предпазването на кожата от слънчевите лъчи? И ние не знаехме. Потапяме се в хедонистичните си нужди с удоволствие!

Човекът, когото да следваш: Sorelle Amore

Sorelle Amore е магнетична австралийка, която фокусира цялата си сила върху получаването на максимална свобода във всяка област на живота и е защитник на алтернативното съществуване. Дивото ѝ пътешествие започва през 2016 г. когато започва кариера в YouTube като дигитален номад, пътуващ и изследващ. Концепцията Advanced Selfie се превърна в световно движение на соло създатели, вдъхновяващо милиони.

Традиционните ни награди вече имат и морски едишън: Go Guide акостира за Go Seaside Awards 2022

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *