Коктейлът на Валери Григоров: Fresh Kick

Мечтаем някой умел миксолог да кръсти коктейл на нас, но дотогава ти разказваме за съвсем истинската идея на Absolut

0 коментара Сподели:
abs_cocktail_valeri_teaser_post copy 5

Като хора, които обичат да се наслаждават на живота и сладостта му, неуморно гастролираме из улиците на града в търсене на скритите му съкровища.

Убедени в добрата си преценка, знаем че това ново съкровище ще се хареса и на теб.

След като Absolut измислиха магически signature коктейл за Диляна Попова на име Espresso del Mar (припомни си какво имаше в чашата, създадена за красавицата тук), любимата водка на мнозина за правене на коктейли си е избрала следващ герой, който да увековечи – Валери Григоров.

Валери е от онези момчета, които обичат адреналина, свободата и живота. Каскадьорът, станал известен с участието си в телевизионно предаване, извън светлината на прожекторите балансира между ученето на право, новата си приятелка, която е истински холивудски инсайдър, и любовта му да кара кайт на тропически места.

Мултифасетността на Валери и любовта му към топлите страни е изходната точка на шведската водка за направата на:

Fresh Kick

  • Водка Absolut
  • Фреш лайм
  • Сода ананас
  • Резен пресен ананас

Зад баровете на Мементо НДК, Мементо Витошка, Мементо Раковска, Мементо Варна, One more bar и One more park bar до 11.06 ще те очакват усмихнатите бармани, които да ти забъркат избраната напитка. Разбира се, с Absolut, която е перфектна за коктейли и незабравими моменти.

Отправяй се веднага към някое от заведенията, за да го пробваш.

Ако пък точно сега си отишъл и ти на първото тропическо място за лятото, както Валери обича да прави, не унивай. Absolut са направили видео за Валери, което е досущ както коктейла му. Не ни ли вярваш? Изгледай го тук за себе си и прецени.

За още иновативни коктейли и вдъхновяващи видеа, последвай страницата на Absolut. Ако го направиш, ще имаш и възможността да спечелиш и страхотно оборудване за направа на коктейли скоро.

Ще се видим в бара. До скоро!

Тук те очакват 5 бара, които ще приютят жадната ти душа след работа

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *