7 причини да гласуваш в седмите Go Food & Drink Awards

Избираме най-добрите места на гастро картата за седма поредна година

0 коментара Сподели:

Февруари е месецът на любовта.

Не се ограничаваме само с романтичната любов, защото в живота има толкова много сладки моменти. Наградите, които всяка година организираме от цели седем, са един чудесен пример за февруарска авантюра с любимите места из ландшафта на София, Пловдив и за първи път – морето.

Открадваме те от монотонното ежедневие и ти даваме 7 причини да гласуваш в Go Food & Drink Awards, имаш време само до 18 февруари!

Раздаването на тазгодишните награди нямаше да се случи без подкрепата на Orochiaro, Caj prosecco, Heineken, Натурална минерална вода DEVIN, природно алкална, pH 9.56 и Kotanyi.

За да участваш за спечелване на награди

Започваме с това, че искайки нещо от теб, даваме нещо в замяна. Ние номинираме, ти гласуваш и заедно избираме най-добрите, но знаем, че за да се оформи вкусът, е трябвало да минеш сериозни тренировки. Ето защо ще наградим усилията ти – всяка седмица подаряваме ваучери за посещения в номинираните заведения, избирайки на случаен принцип от гласувалите, а в края на кампанията ще изтеглим един от всички гласували, който ще спечели ваучер за пазаруване на стойност 1000 лева.

Виж повече подробности тук

За да подкрепиш любимото си място

Хранително-вкусовата карта, която ще откриеш на awards.goguide.bg, е разделена на цели 22 категории, за да можеш да отличиш най-доброто кафе, което събужда сетивата ти сутрин, най-вкусния street food, който засища глада ти в забързаното ежедневие, най-добрата бира, която е утолила жаждата ти под знойното слънце.

За да помогнеш на бизнеса да се развива

Конкурентната среда ражда бизнеси, които се стремят към все по-високи стандарти.

Смеем да твърдим, че през последните години много от заведенията промениха облика си и се превърнаха в истински пристан на удоволствието, който да задоволи и най-капризните ти желания. Гласувайки за тези, които са спечелили сърцето си, помагаш на другите претенденти да се учат от примера им.

Защото така или иначе скролваш в интернет

Дали можеш да си признаеш колко често превишаваш времето пред екрана, което си задал на телефона си? Така или иначе днес е поредният ден, в който няма да влезеш в 45-те минути, отделени за социални мрежи – прекарай няколко в това да покажеш подкрепата си за онези заведения, които цяла година се трудят, за да те накарат да се усмихнеш. Както казахме – можеш да спечелиш награди, а освен това ще помогнеш здраво. Не забравяй, че всяко добро се възнаграждава!

За да откриеш още чудесни места, за които може би не си знаел 

Седмите Go Food & Drink Awards са най-пълните до момента – 143 заведения, разделени в 22 категории, се съревновават за вота ти. Почти сме сигурни, че докато подкрепяш любимите си, ще научиш за още много, които да посетиш при следващия си гастрол из улиците на града.

За да се пренесеш поне за малко на морето

Тази година за пръв път в селекцията ни влизат и заведенията по черноморието, за които три месеца не ни стигат. Температурите навън ни карат блажено да мечтаем за морски обиколки и безгрижие.

Прясна морска храна, неповторим вайб и луди танци под открито небе – морето си е море.

За да разбереш кои са най-яките места в Пловдив

Пловдив не е само в застиналите възрожденски къщи. Той е и в махленско живеене на Хаджи Хасан махала, и в Сахат тепе – хълма на културата, и във всичко между тях, събрано на най-добрите маси за хранене. Малко усилие от твоя страна – голям стимул за заведенията, които работят за развитие на кулинарната култура в любимия ни град със сиенитни вълни.

Ти раздаваш наградите! Гласувай за Go Food&Drink Awards и спечели

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *