Имаш любими модни находки? Спечели си ваучер за 1000 лв. от Fashion Days и си ги подари!

Гласувай в седмите Go Food&Drink Awards и пробвай късмета си

0 коментара Сподели:

Тази година празнуваме седмите Go Food&Drink Awards със сверяване на гастро часовниците и наслада.

Ако народът е прав и първите седем наистина са най-важни,

то тези награди ни вкарват в отбора на големите. Оставяме зад гърба си сивото ежедневие, за да те потопим в света на разнообразните вкусове по картата на заведенията у нас. Ако има нещо, което върви ръка за ръка с пивките и вкусни предложения на баровете и ресторантите, то това е стилът и възможността да изразиш себе си по най-добрия начин. Няма да откажеш, ако ти предложим да седнеш в любимия си бар с чисто нова премяна, която категорично отговаря на собствения ти стил? И какво да направиш, за да сбъднеш този сценарий?

Fashion Days са подготвили ваучер за пазаруване на стойност 1000 лв. за един от всички, дали своя вот в Go Food&Drink Awards.

Това, което трябва да направиш, е да избереш фаворитите си във всяка от категориите на awards.goguide.bg. и да регистрираш гласа си (ще получиш имейл с линк за потвърждение). След като кампанията приключи през февруари, един от гласувалите, избран на случаен принцип, ще спечели ваучера за пазаруване от онлайн магазина.

Новото тази година е, че наградите са цели 22, за пръв път се разпростираме чак до морския бряг.

Миналата година към любимите ни места в София се присъедини и Градът под тепетата, а тази отличаваме и най-заслужилите ресторанти и барове по морето.

Кои са номинираните места, в които акостираме отново и отново, ще разбереш, като стигнеш до последните (но не на последно място) категории в сайта за гласуване. Всички те ще получат стикер, по който лесно ще ги разпознаеш още от входа, а той е и нашето своеобразно „Благодаря“ за преживяванията и творенията през цялата година.

Онези заведения, които спечелят най-голям брой от гласовете на публиката пък, ще се окичат с плакет, всеобщо признание и тонове неизмерима любов.

Кои ще бъдат победителите в седмите Go Food&Drink Awards, избираш ти.

Гласуването продължава до 18 февруари, а победителите ще бъдат обявени по време на церемония, която по традиция събира представители на целия бранш и номинираните заведения.

Защо държим да дадеш гласа си във всяка категория?

По този начин запазваме равните шансове за успех на всички заведения, без значение от поредността на категорията, в която са поставени.

След това имената им заедно с печелившия от играта за подаръчен ваучер на Fashion Days ще бъдат обявени в статия на сайта ни. Пожелаваме ти успех!

За да си в тон с трендовете: Храните, които станаха известни благодарение на TikTok

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *