Ти раздаваш наградите! Гласувай за Go Food&Drink Awards и спечели

Ресторантите, баровете и клубовете, за които можеш да гласуваш на awards.goguide.bg – в следващите редове

0 коментара Сподели:
restaurant food

Go Food&Drink Awards стават на 7!

Този януари отново влизаме в час, за да сверим стрелките с най-строгото гастро жури в целия град – потребителите. Целта – да отличим онези ресторанти, барове и клубове, сътворили преживявания, заслужаващи титлата „Най-добър“. И тъй като морето от вкусове с всяка година става все по-богато и все по-дълбоко,

сега е моментът финият Go нюх да пусне котва близо до онези места на картата на гастро приключенията, без които блаженството нямаше да бъде постигнато.

След цяла година обикаляне, опитване и споделяне на находки от атласа на вкуса, оставяме на теб да разпределиш наградите. Спокойно, в бурята не си сам – на сайта ще намериш местата, които селектирахме, и за които можеш да гласуваш на awards.goguide.bg. За първи път в София, Пловдив и морето.

Разпределихме номинираните в 22 категории,

а тази година към заведенията от София и Пловдив, в Go Food&Drink Awards се присъединяват и баровете и ресторантите, които се грижат за доброто ни прекарване по Черноморието. Всички номинирани заведения ще получат стикер, по който лесно ще ги разпознаеш още от входа, а той е и нашето своеобразно „Благодаря“ за преживяванията и творенията през цялата година.

Онези заведения, които спечелят най-голям брой от гласовете на публиката пък, ще се окичат с плакет, всеобщо признание и тонове неизмерима любов.

Правилата на играта са добре познати – влез на awards.goguide.bg и гласувай за любимите си заведения. Кампанията продължава цял месец и за да те възнаградим за добре свършената работа, след обявяване на победителите, на случаен принцип ще изберем един от всички гласували, който ще спечели 1000 лв. ваучер за пазаруване за Fashion days. Всяка седмица очаквай и наградите на Takeaway.com – ваучери за поръчка на храна чрез платформата.

Защо държим да дадеш гласа си във всяка категория?

По този начин запазваме равните шансове за успех на всички заведения, без значение от поредността на категорията, в която са поставени.

Гласувай за най-добрите в София, Пловдив и морето до 17 февруари. Цялата ни кампания можеш да следиш и в ефира на БГ Радио.

Даваме ти няколко идеи, които ще ти помогнат в неравната битка новогодишни обещания vs. новогодишни оправдания.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *