Барселонското парти момиче Ирина

Ирина е първото от трите парти момичета, които проследихме до Барселона, Копенхаген и Торино

  • 08.05.2013
  • от Влади Герасимов

Ирина живее в Барселона от 11 години. По светло се занимава с мода, стайлинг, фотография, собствения си блог и други бизнес-ориентирани задачки в тази индустрия. От време на време се включва и в някой музикален проект за удоволствие.

Кои са любимите ти градски места през деня и през нощта?
Най-любимото ми място тук през деня е La Caseta de Migdia на върха на Montjuic, скрито в една гора. Easy обстановка, готина музика, барбекю и природа. Вечер обикновено можеш да ме намериш на чаша бяло вино на някои от многото скрити малки площади в Gotico, Born и Raval.

Как би описала парти културата, младите хора в твоя град?
Не мога да кажа, че имаме невероятни клубове. Това, което прави партитата тук, са хората (и soundsystem-ът). Свободата, позитивната енергия, начинът, по който тълпата реагира на музиката – всичко това вибрира, всички са твои приятели. Партитата са навсякъде – по плажове, вили, басейни.Какво ти липсва от България?
Лютеницата, миризмата на зелено, семейството и някои приятели.

Кой е любимият ти артист?
Ценител съм на музиката както на изпълнители от старата школа като Richie Hawtin, Danny Howells, Danny Tenaglia, така и на млади артисти които експериментират с по-twisted музика като dOP, Azari and III, Shaded, Avatism..

Кой е най-често слушаният сет напоследък?
Във фитнеса Mountain People STC Podcast, вкъщи Wolf & Lamb Podcast 112 – 2 Years of Double Standart.

Кое е последното парти, на което се изкефи?
Тази седмица бях разтресена от Thom Yorke с Atoms For Peace. Електронни beats, съчетани с trippy вокалите на Том и пърформанса му, който няма равен. Тоест лично за мен – музиката на бъдещето.

Кога беше първото ти 24-часово парти и къде – разкажи за него?
Metrodance club, Alicante. Поле, шест зали, от които две open air, Funktion One и нонстоп музика от петък до неделя вечер.

Какво пиеш преди парти, по време на парти и на афтър парти?
Преди – вино, по време gin tonic, на афтър – вода.

Как може да те познаем на парти?
По танците. Разговори водя само когато е свръх наложително, ха-ха!

Кои са любимите ти брандове за парти аутфит?
В момента млади дизайнери като Damir Doma, Margiela, Alexander Wang и Rick Owens създават новите тенденции за нашето поколение, както и супер wearable колекции, които идеално се вписват с парти културата.

Кои са джаджите и мобилните приложения, без които не можеш?
iPhone и всичко, което е вътре, и шейкърът ми за сокове.