10-те БГ звезди с най-срамните видеа и снимки

Кои са родните звезди, лъснали неприлично в мрежата

0 коментара Сподели:

БГ шоубизнесът е пълна порнография, в някои случаи даже буквално. През годините с напредването на технологиите и цялостното изпростяване на звездите клипчетата с размятане на известни гениталии наводниха нета. Колекцията с родно селебрити порно вече е доста сериозна,

затова селектирахме само най-скандалните случаи за теб и щедро ти ги показваме.

Истината е, че от тези случаи мина много, много време, но историята не забравя, а търсачката на Google не прощава и безпощадно ни напомня за всяка гола проява на известните. Повечето от тях вече са примерни родители или горди съпрузи, но лудостта на младоста им още я помнят както близките им, така и цялата държава. Някои от тези порно-клипчета определено останаха в историята, като вечна класика на случайно изтеклите компромати. Други превърнаха героите си в истински сензации, а трети се забравиха, като „всяко чудо за три дни“. Какво е положението на популярните лица, за които ще говорим по-долу сега не е особено важно, важното е, че голите им тела и екзотични изпълнения още дефилират в необятният интернет.

Припомни си историите на 10-те БГ звезди с най-срамните видеа и снимки

Павел и Венци

Забавно е как спонтанната реакция на хората, като чуят, че има порно с Павел и Венци Венц, е: „Ама те се… един друг ли?“. Не, не е гей видео – има и момиче между тях. Няма как да сме сигурни обаче, защото моделката която надува свирката (в значението на whistleblowing, не това, което си помисли) е постнала кадър, целия цензуриран с патетични лозунги стил „Гнусната истина за примера на вашите деца“ и „БГ шоубизнесът“. Интересен факт: тя няма нищо общо с цялата история, просто е решила за нужно да ни разкаже това и да стане известна междувременно (с какво? с голямата си уста ли???).

Ей, всичката работа ни е такава, даже и порното не става!

Към днешна дата приятелката на Павел – Кристина Нгуен, която си е същата и от случая със скандалното видео, даже разказа в подкаст как му е простила срамната случка. Относно Венци – след сватбите и разводите му, вече му изгубихме края с коя дама е бил, когато това се е случило.

Виж повече: 8 нелепи БГ рап звезди

Адреналинката Яна

Яна, която дълги години беше част от дуета на „Господари на ефира“ Яна и Жана, завинаги ще остане в историята със звучното определение „порно адреналинката“. Видеото ѝ леко напомня като стилистика екранния дебют на Парис Хилтън, но според българските порно критици (в коментарите под клипа) нашето момиче е по-добро. Оказа се, че е пуснато в нета от бившия на Яна, за да я засрами. В интерес на истината той би трябвало да се срамува.

Ася Капчикова

Преди години плеймейтката от село Ягодиново нашумя по възможно най-грешния начин –

почти всички новини за нея са ужасни: иска пари за секс на чужденци, позира по цици в разни сторита и (шокиращо) беше гадже на Криско. Оказа се, че целият силиконов саботаж в инстаграм е нещо като рап покушение, защото след разплитането на историята се оказа, че снимките е постнал бившият приятел на трап принцесата Гери-Никол, мъмбъл звездата Мариян от БНР. Зарежи… минаха години, а рокендролът беше млад. Сега Ася е абсолютно кротната и определено е примерна майка.

Славена Вътова

Преди години, Мис България 2006 Славена Вътова категорично заяви, че тя не е момичето в порно клипа, който заля интернет. Възможно е.

Например да има изчезнала сестра близначка, която всъщност се е снимала във видеото.

Просто приликата е повече от сензационна. Можеше да излъже, че е станала жертва на deepfake порно (схема, в която супер реалистично върху тела на актьори се монтират лицата на известни хора и после ги изнудват за пари), но явно не е това случаят. Иначе коментарът на миската беше безценен: „Пуша, пия много кафе, алкохол от време на време. Не съм светица“. Днес Славена е почти съвършено примерна, но младостта й още шества из интернет.

Ралица Тошкова

Ако помниш Ралица Тошкова, тя имаше две известни снимки.

На едната е гола и с къса руса коса.

На другата пак е гола, но с член в уста. През далечната 2010 най-наболялата тема във всички горещи онлайн медии беше чий е този член. Мистерията тогава разкри самата правешка моделка: „Жоро Танев. С него бяхме гаджета 4 години“, и допълни, че с пилота Владо Арабаджиев не са гаджета, а само много добри приятели. Само четири години по-късно те вече имаха две деца. Както е казал народът: „Голяма дума кажи, голяма лъжица не лапай“.

Галя Литова

Случаят с порното на топ моделката Галя Литова така и не се изясни напълно и беше толкова отдавна, че освен тя, едва ли някой друг го помни. През далечната 2006 г. изтече клипче в нета с оргия, озвучена на български, където главната участничка подозрително прилича на нея. Имаше някакво несъответствие на татуировките и се появиха слухове, че въпросната мацка била сервитьорка от Стара Загора.

Клипчето беше толкова крайно, че доброто възпитание ни спира да разказваме детайли от него.

Затова и след него Галя се обръсна гола глава и напусна страната, отнасяйки тайната със себе си.

Камелия

Мистичното порно на Камелия отпреди години е като Светият граал на аматьорските клипчета. В нейния случай се говори, че качеството на изпълнение е по-скоро в графа олдскуул хардкор ала златния период на Джена Джеймисън.

Никой не го е виждал обаче.

Въпреки това можеш да прочетеш сто статии по темата. Даже има коментари на Камелия срещу смешните софт порно изпълнения на разни нейни поп-фолк колежки, един вид експертно мнение. Също така, ако се вярва на слуховете, веднъж за рождения ден на гаджето си му подарила порно и оркестър. Не, не порно с оркестър – чети внимателно, да не стане някой скандал после.

Нети

Има само едно по-търсено порно от това на Камелия

и то е садо-мазо фотосесията на Нети отпреди милион години. Толкова много е изписано и изговорено за тези кадри, че накрая, ако не сме видели нито един от тях, почваш да се съмняваш има ли ги наистина. Това, което винаги се повтаря в историята, обаче е, че вътре участва тогавашното ѝ гадже Люси Иларионов (все още не влязъл в „Пайнер“ периода си, а още е фит танцьорче от група UpDown). Наистина ли искаме да гледаме порно с Нети, е един съвсем друг въпрос.

Криско

Кой да предположи, че един ден ще пишем подобна статия и единственият известен мъж в България, гордо участвал в порно, ще е Криско.

Рапърът изгря в публичното пространство с клипче, в което някаква безименна мацка, му прави фристайл на микрофона. Избухна и с обяснение за изтичането на видеото: „Не знам как това клипче е попаднало в интернет, явно на някой купон у нас, някой го е видял и си го е прехвърлил“. Класно. Иначе на стари години Криско се разкая за порното и обеща повече да не прави така. Защо?! Толкова се надявахме да гледаме още нещо.

Виж повече: 7 безсмислени БГ звезди

Галена

По принцип порното е провалило в една или друга степен кариерите на всички в списъка дотук. Огромното изключение е Галена (която държи да се нарича Гáлена, явно за допълнителен еротичен ефект). Очевидно нагласеното видео, което я изстреля на по-висока орбита, включва театрална орална любов, упражнена върху видимо хомосексуален танцьор, който се чувства като на зъболекар – само чака лошото да свърши. Все пак схемата проработи – от дженерик поп-фолк певица Галена се превърна в една от най-големите звезди на стила. Сега опитите ѝ да ни шокира продължават с някакви софт тъпотии, но май вече никой не се впечатлява.

СПЕЦИАЛЕН БОНУС: 

Анджелина Атанасова

Ако у нас имаше индустрия, тази година Анджелина щеше да обере порно оскарите. Вече има не едно, а цели две горещи клипчета с нейно участие в стилистиката на ранен Кардашиян. Оправданието: профилът ѝ в инстаграм бил хакнат.

Да бе, да. Кучето ми пусна порното в нета.

Виж кои са 10-те най-просташки БГ рап парчета напоследък

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *