ПРИВИЛЕГИЯ НА МЛАДИТЕ Е ДА ЗНАЯТ ВСИЧКО

Младостта е всичко, което ти трябва, та и отгоре...

0 коментара Сподели:

Да си млад е привилегия, която ти се дава веднъж. Точно тогава, когато нямаш съвсем ясна концепция как да я използваш. Един вид – хванат си съвсем неподготвен. Голямото предимство на младостта е, че знаеш всичко… или поне вярваш достатъчно силно в това, за да взимаш решения с размах, да си смел, да грешиш, да се влюбваш бързо (и разлюбваш почти със същата скорост). Да си млад е всичко, което искаш от живота, че и отгоре.
Много са тези, говорили за младостта. Крилатите им фрази (както някои обичат да ги наричат) летят от абсолютното бръщолевене до прозрението, че май наистина има нещо такова.  Днес размишляваме върху мъдрите приказки на няколко вдъхновяващи личности.

МЛАДИТЕ СА ЩАСТЛИВИ, ЗАЩОТО ИМАТ СПОСОБНОСТТА ДА ВИЖДАТ КРАСОТАТА. ВСЕКИ, КОЙТО ЗАПАЗИ УМЕНИЕТО ДА ВИЖДА ХУБАВОТО ВЪВ ВСИЧКО, НИКОГА НЯМА ДА ОСТАРЕЕ. – КАФКА
Способността да вижда слънцето през облаците е способност на щастливия човек. Този, който знае, че и в най-тъмната картинка има пръска бяло. Способността да  виждаш нещата, а не просто да гледаш е привилегия, която годините (и разочарованията) отнемат. И без да те караме да си болен оптимист, че и това не е толкова хубаво, те приканваме да търсиш светлата страна, защото непременно има такава. Остани млад, като си отваряш очите!

НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА ИМАШ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО – TOM ROBBINS,  STILL LIFE WITH WOODPECKER

Не всеки се е радвал на детство с аромат на пържени филийки рано сутрин.

Не всеки се е омазвал до ушите с лютеница и крещял пред блока “още пет минути” в отговор на маминото “прибирай се”. Ако детството ти не е било това, което ти се иска да беше – преиграй го. Можеш да бъдеш дете на 20, на 30, на 40… можеш да редиш Лего и да играеш на ластик в хола, кой би могъл да те спре.


НА ШЕСТ ИСКАХ ДА БЪДА ГОТВАЧ. НА СЕДЕМ МЕЧТАЕХ ДА СЪМ НАПОЛЕОН. ОТТОГАВА НАСАМ АМБИЦИИТЕ МИ САМО НАРАСТВАТ – САЛВАДОР ДАЛИ
Смей да искаш повече. Смей да си поставяш високи цели, които да преследваш, и тази “гоненица” да те държи във форма. Големите хора имат големи идеи, мечтаят мащабно, искат нещо повече. Не се страхувай да излезеш от комфортната си зона, тя е място, където, ако се застоиш – остаряваш. А не това е идеята!

МЛАДОСТТА Е СЪН, ХИМИЧНА ФОРМУЛА НА ЛУДОСТТА – СКОТ ФИЦДЖЕРАЛД, TALES OF JAZZ AGE
Младостта е перфектното извинение. За всичко. Тя е лудост, която да осъзнаеш и от която да се възползваш. Тя е карт бланш за твоята глупост, ей така, просто подарен от съдбата. Позволи си да се плъзгаш по ръба на абсурда, да си даваш шанс за неща, за които втори шанс няма да имаш.

ДА СИ МЛАД И ТАЛАНТЛИВ Е КАТО ДА ИМАШ КРИЛЕ – ХАРУКУ МУРАКАМИ, WHAT I TALK ABOUT WHEN I TALK ABOUT RUNNING
Разбирай го като джакпот! Не можеш да сгрешиш, ако си млад и овреме откриеш това, в което си добър. Да намериш таланта си не е лесна работа, ето защо не губи време, а се предизвиквай, докато разбереш, че си наистина добър в нещо. Бъди млад, като не си губиш времето… много.

И В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ:
Приятелите ни от Supravit пък ти дават бонус идея как да се държиш млад, умен и във форма. Нарекли са я SupraVit Magnesium + B6. Добре е да знаеш, че приемането на магнезий в достатъчни дози влияе положително върху самочувствието и настроението, а в една таблетка  има точно 250 мг магнезий, което си е оптималната ти дневна доза. Ако той липсва в организма, ние се чувстваме по-тревожни, по-нервни и по-раними. Неслучайно шоколадът е един от основните източници на магнезий. Той е особено ключов минерал за доброто ни здраве като помага за нормалното функциониране на мускулите и нервната система, за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, както и за доброто усвояване на белтъчините, въглехидратите, мазнините и други положителни за организма процеси. В комплекс с В6 магнезият помага да имаме здрава нервна, както и мукулна система. В този ред на мисли комбинацията се препоръчва при физическо или психическо натоварване. Харесахме витамините заради Quali Blends – ингредиенти от най-високо качество, които се използват за производството, и защото в тези витамини няма аспартам, изкуствени оцветители, глутен, захар и други вредители.

Тагове: младост Supravit
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *