Неастрологичен хороскоп: 7 – 13 октомври

Още от октомврийските размисли и страсти на звездите

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа за седмицата, в която се чества Световният ден без сутиен! В този празник има всичко ! Има рима, има плът, има гръд…

По този повод маг Жаклина обявява на регионално самоковско ниво световна седмица без сутиен и ще сложи отново такъв чак на 14 октомври! 

Овен

Надежда всяка тука оставете и не търсете щастие, нито логика, нито презервативи през тази седмица, защото единственото, от което ще имате нужда, е търпение и карта за градския транспорт за всички линии. Там ще откриете всичко, от което имате нужда, а то понякога е изобилие от ученици / ученички и пенсионери. В тях се крие мъдростта.  

Телец

Вие имате потенциал за велики неща, но губите прекалено много време в това да решите какво ви се обядва. Познато ми е, маг Жаклина имаше същия проблем, но го реши много бързо, като срещна първия си бивш съпруг. След това грижата за обяда беше изцяло негова. Опитвам се да кажа, че седмицата е подходяща за запознанства с цел брак дори и по сметка. 

Виж повече: Пет сериала, които да не пропускаме през октомври

Близнаци

Вие сте силни, млади, красиви, умни, забележителни, незабравими и уникални, но тази седмица ще изпаднете в неприятната ситуация да се чувствате сякаш сте въздух под налягане. Не губете кураж! Във великата държава Киргизстан празнуват Деня на гражданското въздухоплаване този понеделник. Защото въздухът е на гражданите (и селяните) и те трябва да плават по него! Плавайте разумно, защото се очертава да вали.

Рак

Ако все по-често чувате рефрена „Бооолката отлявооо Нееееее!“, то или имате проблеми с хазарта, или гледате прекалено много телевизия. И двете не вещаят нищо добро. Вземете мерки и всеки път, когато ви се прииска да си пуснете телевизора, си сипвайте чаша вино. След втората ще откриете, че телевизията е за пенсионери, и ще тръгнете по живот. 

Лъв

Скорпионите се готвят за шведски тройки, а най-близката тройка, до която ще се докопате вие, са тройка кюфтета или тройка маршрутка.

Нека това не ви отчайва, защото животът е като тройката. Той е една непрестанна въртележка. В един момент си горе, в следващия долу покрит с… абе, въртележка е! 

Дева

Тази седмица ще ви бъде много силна и ще газите всичко по пътя си с безпогрешието на добре смазана машина. С две думи ще сте същински малки танкчета. На 8 октомври повод за професионален празник имат танкистите в Армения. Използвайте ги за вдъхновение. 

Везни

Вие не сте на себе си от известно време и намирането на баланс по-скоро ви затруднява, отколкото да ви кара да изпитвате трансцедентален катарзис от търсенето му. Сипете си нещо силно, защото няма да ви е лесно тази седмица, дори е доста вероятно да е така и през другата, зависи в какво настроение съм. 

Скорпион

Погрижете се за здравето си, като избягвате газираните напитки, пържените храни, тестените изделия и шведските тройки от типа двама мъже и един мъж. Ако все пак ви предложат да участвате в такава, по-добре пийте една вредна кола. Дамите да бъдат нащрек, в случай че се отвори свободно място в някоя тройка. 

Стрелец

През тази седмица опитайте да бъдете себе си. За да ме разберете правилно, ще уточня, че е необходимо да бъдете добра версия на себе си, за да имате успех. Лошата си страна я запазете за някое скорошно ходене до гишетата на държавната администрация. 

Виж повече: Софийски адски транспорт: метрото 

Козирог

През тази седмица ще ви карат да вършите неща, които никога не сте правили преди. Вероятно сте се чувствали възпрени от някои законови ограничения. За какво говоря ли ? Изчакайте да минат ден-два и сами ще разберете. Препоръчвам да се консултирате със специалист.  

Водолей

Очакват ви леки парични затруднения, които ще ви накарат да се съмнявате дали е задължително човек да се храни 3 пъти на ден, или можете да си карате спокойно и с едно ядене. Така де, не сте Телци, че храната да ви е приоритет. Паричните затруднения ще ви научат, че първият път при кредитите винаги е неловък. 

Риби

Вие и вашите драми имате нужда от ден, в който да си съберете мислите.

10 октомври е точно такъв, защото според календара на ООН е световен ден на психичното здраве. И макар Вазов да е казал: „Лудите, те да са живи!“, вие най-добре си обърнете внимание, защото лудите в романите на Вазов вдигат въстания, а предвид факта, че вече сме в средата на октомври, не мисля, че младото поколение е подготвенo за военни действия в зимни условия! Не и на нисковъглехидратна диета…

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако имате нужда от бързи кредити, потърсете някой друг ….

Всички сме инвалид(н)и в нещо, не мислиш ли 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града от близо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *