Една бира за мен и две за кучето!

Ти пиеш с най-добрия си приятел, а задникът му ухае на билки - що е то? - Кучешка бира!

0 коментара Сподели:

Дойде краят на вечността за forever alone личности, чийто оптимален социален пробив е общуването със собственото им куче. Орден „Стара планина“ или Нобелова награда за мир (понеже много нашумяха тия Нобелови награди) за изобретателите на кучешка бира! Край на необходимостта да общуваш с хора. Край на срама, че най-добрият ти приятел е на четири крака още след първата бира. Вече всичко е в реда на нещата.

Сега сериозно. Бира за кучето ти наистина има и може да подобри както твоя, така и неговия живот. Освен да ти прави компания, докато ти пиеш, когато никой друг не иска, специалното съдържание на напитката прави дупето му и всичко излизащо от него да ухае неустоимо. Кучешката бира е безалкохолна и не е газирана. Съдържа Dandelion and burdock, популярно на Британските острови безалкохолно, което първоначално се появява като разновидност на медовината. Получава се при ферментацията на корени от глухарче и репей – две полезни растения за изстрадалия ти черен дроб. Това плюс още една китка билки ще допринесат за завишените шансове на кучето ти сред кучките за любов от първо подушване на задника.

И както теб те съветват да консумираш с удоволствие и мярка, същото важи и за четириногия ти другар. Не те съветваме да му я сервираш леденостудена като твоята, ако не е навършило пълнолетие от 4 месеца, или да се напивате заедно – за него една е напълно достатъчна.

Можеш да поръчаш оттук и най-накрая да се чуеш да казваш „Няма разходка, преди да си довършиш бирата!“.

Виж още нколко причини да си вземеш куче освен за да пиете заедно.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *