Всички пътуват по празниците, а ние с теб цял живот

All Inclusive за влюбени

0 коментара Сподели:

„Път се шири пред теб с красив и строен младеж“, ми предрече една ромка, седнала на тротоара пред Централна автогара. Подминах я, не вярвам на гледачки. Как така ще предречеш бъдещето с такава лекота, нима на челото ми е изписано, че си търся моя любим?

След няколко месеца те срещнах. Стоеше пред мен красив и строен младеж, както ми предрече гледачката.

В главата ми се превъртаха накъсани кадри с черно-бял филтър. Виждах как се возим в колата ти с отворен шибидах, аз съм протегнала високо ръцете си, а ти натискаш педала за газта и гледаш напред в хоризонта.

Без много да го мислим, резервирах олинклузив за влюбени.

Включваше мен, теб, вино, вечеря и много целувки. С малки букви под офертата пише, че е валидна само за две свободни души, не включва трети в менюто.

А и ще оставим куфарите вкъщи да не ни тежат на свободните души, защото само любовта ни не се побира в нас, камо ли още багаж.

Поръчах и уикенд без проблеми или притеснения, спряхме звука на телефона, защото няма нищо по-хубаво от това да сме без ангажименти. А къде сме резервирали нощувка? Някъде, където не е важно колко процедури предлага хотелът или дали има румсервиз. Във време, което не се измерва в минути или секунди, а в прегръдки. В свят, в който почивката продължава колкото искаме. Важно е да се пазим от сблъсък със завистта и уроките. Защото някой някъде там ненавижда ти и аз да сме щастливи.

Нали знаеш, не е важно къде сме, а как се чувстваме заедно.

Един плюс един винаги е по-добре от нищо или трима. Пускаме навигацията и търсим къде нашите души ще паснат като парченца от мозайка. Навигацията пищи да въведем местоположение, а ние с теб се споглеждаме и знаем, че любовта ще ни отведе до прекрасни и невиждани места.

Казвам ти, не ни трябва посока, щом сме двамата.

А пред нас се шири само магистралата, няма кръстопъти, няма знаци или табели, които да ни спират. Няма задръстване, няма и хора по улиците, целият свят ни прави път. Тогава има ли смисъл да се връщаме, ако тук и в този момент имаме всичко? Аз и ти не пътуваме с цел, не и за тези празници, ние с теб ще пътуваме цял живот.

А ако срещна циганката някога отново, ще я поздравя, защото не вярвах в предсказанията й, но тя повярва в нас.

И всъщност ще ходим където искаме, само ела!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *