Старите ленти оживяват в днешно време

0 коментара Сподели:
дрескод After Work Social Club Балкантон 2

Не можеш да отречеш, че жанрът музика върви с вида облекло.

В месеца на абитуриентите празнуваме заедно с тях спомените по отминалите времена. Чуваме ги през прозорците, засичаме ги по улиците, заведенията също са пълни с празнуващи 19-20-годишни. Ех! Затова и решихме да се присъединим към честването на етапите от живота като подготвим събитие, което връща спомени. Заровихме се в старите гардероби и албуми, за да открием правилната визия за After Work Social Club: Балкантон.

Следващото издание на After Work Social Club – Балкантон,

ще изпита колко силна е носталгията ти по 70-те и 80-те. Независимо дали си бил част или просто са ти разказвали за онова време, ще те пренесем в него чрез музикални класики и, признаваме си, леко въпросителна естетика.

Първо, защо Балкантон:

Предстоящото издание на After Work Social Club е посветено на миналото и България през 70-те и 80-те. Времена, в които игрите бяха Стражари и Апаши, Скачане на ластик, Дама, Сляпа Баба, и се случваха навън – по улиците, училищните дворове, градинките и парковете. Слушаше се БГ диско, а сред любимите изпълнители и групи бяха – Лили Иванова, Тоника СВ, ФСБ, Трамвай Номер 5.

В последния ден на май се събираме в Once Upon A Time… Biblioteka, за да ги чуем отново. Идваш ли?

After Work Social Club Балкантон

Носталгия по отминалите времена присъства в предмети и снимки.

Вещите запечатват спомени, а галерията на телефона или от албума си е чиста машина на времето. Обаче! Съветваме те – вместо да тъжиш за миналото, по-добре го отпразнувай. Балкантон ще съживи музикалните класики и модните шедьоври от преди 50 години.

А все пак облеклото е супер причина за хубаво настроение, нали?

Retro style

Ретро ефектът е труден за изпълнение, така че ако решиш да дойдеш в тон с тематиката, препоръчваме да се посъветваш с майка ти. Разгледайте заедно рафта в гардероба ѝ, посветен на дрехи, които вече не облича, но винаги ще пази. После я помоли да ти направи любимата ѝ прическа от онова време (подготви се за ролки, но не ѝ давай ножицата). А също – да ти разкаже как са се гримирали и какви бижута са носили приятелите ѝ. Знаеш ли какво? Направо я вземи с теб.

Баща ти също е в играта. Може да ти помогне с оформянето на мустака.

След като облеклото е готово, започни работа върху зубренето на текстове и танцувални стъпки. За целта си припомни всеки път, в който си се срамувал от чупките на майка ти на семейните събирания. А да не говорим за шумното пляскане на баща ти, въртейки се около нея. За музиката – търси всички хитове на 70-те и 80-те онлайн, има ги, пускай ги на риплей и до скоро!

After Work Social Club ни връща във времето на Тоника СВ и забранената Европа

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *