After Work Social Club ни връща във времето на Тоника СВ и забранената Европа

Спомени от миналото и игри от детството – от онези, най милите

0 коментара Сподели:
балкантон

Внимание, внимание! Имаме важна новина, насочена към всички съграждани.

На датата 31 май тази година след 6:30 следобед ще те очакваме на следработна социална беседа в познатото столично заведение „Имало едно време… Библиотека“. Не, не, спокойно няма да променим стила си в тона на радио реклама от преди 40 години. Но пък ще се опитаме да те върнем там, точно в това време и усещане, поне за няколко часа.

Следващото издание на After Work Social Club ще се превърне в машина на времето, която да те потопи в носталгия за отминалото.

социалистични бутилки

Представи си, или си спомни, каква беше България към края на 70-те и началото на 80-те.

На родния небосклон се появяват все повече групи, които пресъздават стила на така забранената Европа. Цветовете на това време са толкова ярки, че няма как да не те пленят. Косите са буйни, очните линии задължителни, чарлстоните модерни, а Петко си е все така с мустака. Стари радиа, грамофони, телефонни шайби, телеграми, фотоапарати с ленти и чичо Манчо, който чака цвят за своя Запорожец.

Връщаме се назад, когато игрите бяха навън по улици, училищни дворове, градинки и паркове. Припомняме си ваканциите, когато Стражари и Апаши, Скачане на ластик, Дама, Сляпа Баба бяха нашето ежедневие, което чакахме с нетърпение. А за най-добрите сме подготвили игра с фунийки, където най-точните могат да си тръгнат с подарък от Go Guide!

Музиката е БГ диско! От онова, наистина хубавото. Нека си припомним старите любими изпълнители като Лили Иванова, Тоника СВ, ФСБ, Трамвай Номер 5 и т.н. Всеки ще може да преслуша избрана песен от нас, и ако я познае, да си тръгне с плоча за спомен.

Коктейлите… Ах! Знаем, че няма как да върнем лимонадата в стъклено шише, нито да ти поднесем домашната ракия на Бай Иван, от която ти пукаха ушите. Приготвили сме обаче тематични питиета, които няма да останат след партито, за да им размениш капачките. „Коктейл без име“, „Детска закуска“ и „Българска роза“ за трите еликсира, с които пътуваме 40 години назад. В събитието за пръв път си партнираме с tipni.me – иновативното приложение, което ти позволява да  благодариш бързо, удобно и лично за качествено обслужване в заведението с избрана от теб сума. Вместо да се чудиш дали имаш дребни и как да закръглиш, можеш да се регистрираш за нула време с предпочитан начин на плащане, да напишеш число и да стимулираш човека, който ти оправи деня с отношението и професионализма си. По време на събитието ще можеш да се насладиш и на прекрасните вина на Domaine Boyar, които вливат паметта на земите ни в стъклени бутилки. Ще можеш да избираш от прекрасната им селекция Sauvignon Blanc, Chardonnay, Rose, Cabernet Sauvignon и Merlot, които пасват на всяко настроение.

Кравай и Аптека не са това, което бяха, но ти имаш възможността да се върнеш там! Очакваме те.

Датата на пътуването е 31 май, часът – 18:30.

Afterwork_Facebook_Cover_contemporary art2

Страхотни неща се случват у нас – Изоставено училище в Долно Камарци се превърна в галерия

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *