AREA 52: извънземно забавление и съревнование с гравитацията

Най-големият батут парк в България отваря врати през декември в Sofia Ring Mall

0 коментара Сподели:

Знаеш ли, че 10 минути скачане на батут са равни на половин час тичане? А знаеш ли, че най-големият батут парк в България отваря врати на 8 декември в Sofia Ring Mall, ниво 0? Сега вече можеш да предизвикаш гравитацията и да скачаш на батут, докато нивото на ендорфини не стигне максимума. AREA 52 е мястото, където да спортуваш и да поддържаш добра форма, докато се забавляваш както никога досега! Струва ни се, че се заформя се нов епицентър на забавлението. Готов ли си?

Раздаваме 3 двойни покани за 1 час забавление в AREA 52. Тагни в коментарите приятел, с когото искаш да отидеш, и си спечели малко споделен фън в най-новата локация за indoor забавления в София.

Скочи в приключението! Можеш да правиш космически забивки, да бягаш по стена или да се катериш по нея, да участваш в гладиаторска битка с приятел, да посетиш уникален фитнес клас, да скочиш в огромна въздушна възглавница, да балансираш по опънато въже, да изпиташ ловкостта си с маймунските блокчета, да подложиш на изпитание силата на тялото и здравината на захвата, докато преминаваш през тренировъчната мрежа, да предизвикаш издържливостта и интелекта си с интерактивната стена или да се впуснеш в друго преживяване. Има предизвикателство за всеки! Скачането на батут е една от олимпийските дисциплини, затова и батут парк AREA 52 разполага със състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти.

Освен вълнуващо преживяване скачането на батут е и един от най-ефективните методи за изгаряне на калории и развиване на мускулите.

Малки и големи ще могат да се насладят на физическата активност и да избират между различни предизвикателствата. Най-добрият подскачащ дансинг наоколо също е тук! Всеки петък точно в 20:00 часа светлините изгасват, резидент DJ застава за пулта, музиката се усилва и започва истинското парти! Два часа ще можеш да танцуваш, докато скачаш, и да се зареждаш с адреналин и добро настроение.

Предвидени са и специални оферти за цялото семейство. Създай незабравими семейни спомени, като се възползвате заедно от всички съоръжения на територията на парка. За целта има специална зона, отделена и за малчуганите между 2 и 5 години – едно посещение там със сигурност ще увеличи живота на леглата и матраците у вас.

Тагни в коментарите приятел, с когото искаш да се покефите заедно, трима от вас имат шанс да спечелят двойна покана за себе си и свой приятел.

Официалното откриване е на 8 декември, тогава теглим и тримата късметлии, които ще си спечелят награди. Нека скачането да започне сега!

Виж повече информация тук или на страницата ни във Facebook.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *