EOS празнува 5 рожден ден в КУПЕ със CJ ART, Ed Koev, Alex Vedim и Mlnsky

0 коментара Сподели:
EOS 5 years /w CJ ART

EOS ни черпи за петия си рожден ден със специален ивент в КУПЕ.

Зад пулта, освен Ed Koev и Alex Vedim, които познаваш, ако си бил на поне едно EOS парти, ще застане и CJ Art от Полша.

Неизчерпаемата страст и над 20-годишната ангажираност и отдаденост на изкуството на диджействането, композирането на електронна музика и промотирането на ъндърграунд сцената довеждат CJ Art до този момент, в който той е световно уважаван диджей, основател на импринтите Deepersense Music и DeeperSoundscapes, промоутър, звуков дизайнер и музикален продуцент с множество издания в легендарни лейбъли като JOOF, Bonzai, IONO, RPO, Pharmacy, Contrast, Proton, Armada, Mistique, Cosmicleaf и др.

Музиката му, която пресича жанровете и не се поддава на категоризация, печели уважение по целия свят и намира подкрепа от широк спектър артисти на електронната музикална сцена като John ’00’ Fleming, Paul Oakenfold, Moshic, Armin van Buuren, Markus Schulz, Rick Pier O’Neil и много други.

Ще има и арт пърформанси, които не са за изпускане!

От 𝗔𝗩𝗶𝘃𝗶𝗱𝗖𝗼𝗹𝗼𝘂𝗿 ще видим Neon Face & Body Art, 𝗧𝗲𝗱𝗱𝘆 𝗚𝗼𝗼𝗱𝗲 ще ни хипнотизира с танцовите сиумения, а 𝗗𝗜 𝗜 𝗗𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗜𝗹𝗶𝗲𝘃𝗮 ще представи новите си дизайнерски облекла! Колаборацията ѝ с ФАZA видяхме на 21-ви май в Kopitoto SkyLoft, а след лятото презареждаме с нови!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *