Лимонадите на лятото – посрещаме сезона с три супер вкуса

Oт Queen’s ни радват с оригинални послания под капачката и вкусове, на които казваме УАУ!

0 коментара Сподели:

Лятото е любимият ни герой, специалното време, което наричаме само наше. Лятото е времето на безкрайните нощи, на дългите протяжни следобеди, на красотата на изгреви и залези, на морското синьо и, разбира се, на най-добрите напитки, които топлите дни заслужават.

През всеки нов сезон избираме най-готиния вкус на лятото, за да го запомним добре

и за да заредим телата с нужната доза свежест, добро настроение и енергия. Залагаме още на готино послание, което да оправи и най-мрачния ни ден, щом го прочетем, на естествени съставки във всяка напитка и, разбира се, на споделени моменти с приятели.

Всичко каквото ни трябва, откриваме в продуктите на нашите приятели от Queen’s. Те ни радват както с оригиналните и позитивни послания от вътрешната страна на капачките си, така и с многообразието от вкусове.

Специално за топлите дни избираме невероятните им лимонади с три уникални вкуса – лимон-лайм, лимон-малина, лимон-диня, които се отличават със свеж дизайн и красива бутилка с форма на лимон, която е в перфектното количество за освежаване – 400 мл.

Лимонадите са без консерванти, подсладители, глюкозо-фруктозен сироп и регулатор на киселинността.

Най-цитрусовият от трите вкуса е лимон-лайм, който ни гарантира мощен прилив на свежест и добро настроение. Продължаваме с лимон-малина, която е съчетание от тръпчив цитрус и сладка малина за баланс, и завършваме с любимата ни – лимон-диня.

И трите лимонади се превърнаха в абсолютен наш фаворит, когато избираме перфектното питие за освежаване, а ти опитай вкуса на лятото, открий позитивното послание под капачката

и разбери защо Queens ни уцелиха право в сърцето с тези летни съкровища.

Подсказваме ти и да ги следиш в социалните им мрежи тук и тук, където споделят много свежо съдържание и където те очакват предизвикателства и готини снимки. Ако си им фен, и ти можеш да им изпратиш видео или снимка с техен продукт, да ги последваш или да ги тагнеш. И не забравяй да опиташ лимонадите им, защото ще ти направят едно по-вкусно и определено позитивно лято!

Ако не си на лимонадена вълна, а искаш нещо по-така – виж Джинът и неговите малки тайни

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *