10 любими неща от 2021: Хубен Хубенов

0 коментара Сподели:

Няма как да не си попадал на фотосесия или модно списание, без да си засичал работата на Хубен (или както обичаме да го наричаме Хубен от Слав и Хубен) – творческото дуо в областта на модната и рекламната фотография вече повече от десет години.

Освен с чаровната си харизма, широката усмивка и чувството за хумор той се отличава с блестяща кариера като стилист, участвал в множество емблематични модни сесии, ревюта, музикални клипове и реклами.

Работата му е част от международни списания като Grazia, Max и Madame Figaro и български издания като „Жената днес“, „Капитал Light“, НЕЯR. Като моден редактор е бил част от екипа на списанията Moda и Gia, а от 2012 е издател и главен редактор на онлайн списанието 12 Magazine. Любимото място на Хубен е вкъщи, което е разбираемо – там му е и „работното място“ – неговият дом може да се превърне във фотографско студио за минути, където са заснели безброй корици и фотосесии, там е и Роко най-сладкото куче на света.

Разбери още за Хубен в интервюто, където ще разкрие своите любими 10 неща за 2021 г.

1.         Песен / Албум

Както винаги и тази година слушах пълен миш-маш от стилове и артисти, но може би е най-силно белязана от последния албум на Джеймс Блейк. Освен че обожавам какво прави той с гласа си и заради това го консумирам обсесивно, с албума има и една странно-смешна лична история, която не е коректно да споделя.

2.         Филм /Сериал

Сериалът на годината за мен определено е  „Белият лотос“ заради перфектното изпълнение и великата сатира на Запада. Филмът, който най-ярко „остана“ тази година, е независимият датски филм Zoo – семпъл, но изключително построен филм пиеса, история за млада двойка, която се опитва да спаси брака и любовта си по време на зомби апокалипсис!

3.         Книга

Изненадващо, но една от най-запомнящите се книги тази година за мен беше Fashionopolis – документална книга от Дейна Томас, която изследва свръхпроизводството и свръхконсумацията на мода, екологичните и социалните проблеми, които модната индустрия създава, както и начините да бъдат решени част от проблемите.

Другото, което зае голяма част от годината ми, е препрочитането на „Фондацията“ на Азимов – една серия творби, която според мен е задължителна за четене дори от хора, които по принцип не харесват фантастика.

4.         Човек

Много са хората… Ако говорим за личния живот, естествено Слав е на топ позицията, традиционно:) Ако говорим по-общо, за мен яркият образ на годината в нашата реалност е Кирил Петков.

5.         Храна / Напитка

Имам изцяло утилитарно отношение към храненето, затова храната е домашна и вегетарианска, а най-честата напитка е вода.

6.         Събитие / Постижение

За щастие постиженията ни със Слав в професионален план тази година са немалко и трудно ще извадя някое по-напред от другите…

В личен план голямата ми победа е, че най-накрая се научих да шофирам.

7.         Място

У дома. Уточнението е, че „вкъщи“ е и офис, и студио, така че заедно с пандемията имам всички извинения да прекарвам огромната част от времето си там.

За останалите три изненадващи въпроса, гледай видеото в началото на статията.

10 любими неща от 2021: Влади Илиев

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *