10 любими неща от 2021: Весела и Биляна Казакови

0 коментара Сподели:
Казакови

Ако си се чудил кой стои зад камерата, заснела филма, който беше селектиран в един от най-престижните световни фестивали за кино, а именно – в Кан, то част от тях стоят и пред нея. 

Women Do Cry е филм, който показва силата на жените, тяхната нежност, както и твърдост.

Една искрена история, в която много жени ще се разпознаят, особено в България.

Една трагикомедия, отражение на реалността, която ни заобикаля.

2021 е успешна година не само за Мина Милева (режисьор, сценарист, продуцент), Весела Казакова (режисьор, продуцент, сценарист, актриса), нейната сестра близначка Биляна Казакова (сценарист, актриса) и Мария Бакалова (актриса, номинирана за наградата „Оскар“ за участието ѝ в „Борат 2“), дамите, които заслужиха разходката по червения килим на фестивала в Кан, тя е успешна и за българското кино, и за всички нас, които се гордеем с техните постижения. Филмът е смесица между реалност и фикция, с лични истории на Казакови, свръхинтелигентни и емоционални жени, които имахме честта да поканим в нашето студио.

Двете сестри разказват как са се сближили така, както са били като деца, по време на снимките, можем да усетим близостта и искреността както във филма, така и във видеото, което задължително трябва да гледаш, за да разбереш за какво говорим.

За пореден път се убеждаваме, че когато творецът е искрен и предизвикателен, когато той нанизва със звук и картина сърцата ни, обръща погледа ни навътре, после го връща да погледнем и навън, то тогава успехът е гарантиран.

Няма как да изредим всички номинации и награди, които дамите получиха за Women Do Cry,  тук ще ти покажем кои са любимите 10 неща на Весела и Биляна за 2021 и те пускаме да се разхождаш с тях по червения килим на мисълта, любовта и успеха.

По-долу ще видиш отговорите на Биляна Казакова, а за целия разговор гледай видеото:

1. Песен 

Happier Than Ever на Billie Eilish!

2. Филм

„Жените наистина плачат“

3. Книга

„Годината на осемте химии“ на Петя Накова, „Излекувай живота си“ на Луиз Хей, „Как да печелим приятели и да влияем на другите“ на Дейл Карнеги.

4. Човек

Весела Казакова и Мина Милева!

5. Храна / Любимо питие

След ковид не понасям млечни храни. Не съм яла от година почти нищо млечно. Най-любимо тази година – протеинов шейк с плодове и ядково мляко.

От години алое, а иначе това е годината на шампанското, ясно защо.

6. Събитие

Фестивалът в Кан!

7. Място

Червеният килим. Тази година, както каза голямата ни сестра Катя, работим ходене по червен килим.

10 любими неща от 2021: Влади Илиев

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *