11 яки събития, на които да посрещнеш Новата година в София

0 коментара Сподели:
Celebrating,The,New,Year

2021 наближава своя край.

Независимо от музикалните си предпочитания всички търсим възможно най-добрия начин за посрещане на новата година.

За щастие се радваме на голямо изобилие от концерти и партита. Вместо да кръстосваме безпътно улиците в търсене на върховното прекарване, избираме измежду най-интересните празнични събития в София – от джаз, през техно до рок и хип-хоп.

Копитото Ultimate NYE

Разнообразна музика гърми от четирите сцени на грандиозното празненство в продължение на цели 12 часа. В рамките на това време се изреждат повече от 30 артисти, а ние прескачаме между залите, всяка от тях под властта на някои от най-добрите музикални организации у нас. Събитието се провежда в Kopitoto SkyLoft, откъдето пред очите ни се разкрива внушителна панорамна гледка на нощна София. Започваме в 21:00 на 31-ви и продължаваме до сутринта.

Билетите са на цена от 70 лева, а в тях е включен и безплатен транспорт до Копитото. Откриваме ги тук. Пълната програма разглеждаме на страницата на събитието.

Ritual Gatherings New Years Eve 2022

Наслаждаваме се на красивата софийска панорама и без да напускаме територията на града. Преди обаче да се насочим към покрива на Kitchen59, се посвещаваме на кулинарни удоволствия с петстепенното меню, приготвено от майстор-готвачите на HRC Кулинарна академия. За музиката се грижат Ihou, Factuaw и The Foreigners, а жанровете варират между диско, хаус и електронни бийтове. Билетите ни очакват на bilet.bg или на място в офиса на Ritual Gatherings.

Към момента билетите вече са изцяло разпродадени. Ако все пак си успял да грабнеш билет, ти пожелаваме страхотно изкарване.

New Year x К.У.П.Е.

Най-горещото ново място в София ни примамва в новогодишната нощ с електронни звуци и вълнуваща атмосфера. Движим се в ритъма на специалната музикална програма, подготвена от Electric Behavior, dragoe от Stranger Synths и прогресивната и мелодична VITA. Влизаме преди 24:00 след обаждане на телефона, посочен в страницата на събитието, и се радваме на комплименти от заведението. След полунощ входът е 20 лева и се заплаща директно на място.

Life is a Cabaret: New Year’s Eve Party

Връщаме се едно столетие назад във времето и се озоваваме насред бляскава кабаретна обстановка. Разкош, пера, стил и музика се преплитат в балната зала на Hyatt Regency Sofia, където Desy and the Shiny Stockings ни завъртат в щуро суинг забавление. Уникалното кабаре шоу ни превръща в герои от филм на Боб Фоси, а изненади, кулинарни изкушения и неограничен запас от напитки разнообразяват вечерта ни. Цената на куверта е 330 лева, но малчуганите влизат с 50% намаление. За резервации се насочваме към страницата на събитието, където е отбелязан имейл и телефон за връзка.

WonderZone: Нова Година в Ozone Skybar & Lounge

Акробатични номера, шеметни танци, и майсторски илюзии прекрачват границите на реалността на фона на нощна София. Мястото неслучайно се нарича Ozone Skybar & Lounge – сякаш седнали в небето, виждаме града от птичи поглед, а хилядите светлини ни изпълват с празнична атмосфера. Започваме в 22:00 със сетовете на DJ Addo и DJ Groovy, които са подготвили селекция с най-доброто от света на поп музиката, хип-хопа, фънка и хауса. На сцената се качва и звездата от Гласът на България Волена Апостолова, за да ни омая с чара си и ангелския си глас. За да запечатаме мига в хубав спомен, са обособени две специални фотографски кътчета. Билетите ни очакват тук.

Нова година в бар Sinatra

Вдигаме чаши в чест на новата 2022 година под мелодичните звуци на Sinatra Band в един от най-добрите пиано барове в столицата. Шампанското е придружено от празничен куверт, който, разбира се, включва и баница с късметче. Началото е в 21:00, резервациите – на rezzo.bg, а доброто прекарване – гарантирано.

Керана и Космонавтите и No More Many More на живо в Строежа

Почитателите на рок музиката също не остават разочаровани. Мятаме коси на хитовете на Керана и настръхваме от вибрациите на китарните струни на No More Many More от 21:00 до първата зора на 2022 година. За приповдигнатото ни настроение се грижи и DJUST.

Бързаме да си купим билети от мрежата на Eventim, тъй като броят им е ограничен.

Нова година с Kottarashky и Сандо Сандов

Страхотно музикално изживяване ни очаква и в MAZE, където до 24:00 танцуваме под звуците на парти селекцията на клуба. Веднага след полунощ на сцената се качва групата Kottarashky, придружена от Сандо Сандов на акордеон и тромпет. Билетите са между 5 и 10 лева, в зависимост от времето на пристигането ни.

Jazzy New Year в бар Шрьодингер

Раздвижваме се в духа на 20-те години (но на миналия век) в празничната нощ. Стомасите ни няма да останат празни благодарение на вкусната селекция от хапки от цял свят и традиционната баница с късмети. За утоляването на жаждата ни пък се грижи добре зареденият бар, напитките за добре дошли и, естествено, свежите мехурчета на новогодишното пенливо вино. Sugar & Spice пък ни поднася джаз-фънк концерт, който не ни оставя седнали дори и за секунда. Дансингът ни зове, а минутите до полунощ неусетно изтичат.

Кувертът се осигурява след предварителна резервация в Schroedinger Bar, а след 00:00 входът е свободен.

Новогодишно парти в Swingin’ Hall

Припомняме си най-доброто от световната музикална сцена от последните десетилетия с Боян Шахов групата му Tsunami Rock Band. Кувертът струва 80 лева и освен баница и чаша шампанско включва 40 лева консумация на ядки и напитки от бара. Правим резервациите си на телефона, посочен в страницата на събитието. Започваме в 21:00.

New Year’s Eve 2022 GRAMOPHONE Style

Шампанското се лее и в клуб Gramophone, където позитивната енергия е предоставена от свежата и разнообразна селекция на DJ Millev. Тук няма задължителен куверт, а входът е само 15 лева. Партито започва в 21:00 и за резервации звъним на телефона в събитието във Фейсбук.

Какво ни предстои? Виж нашия неастрологичен новогодишен хороскоп за 2022.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *