Balloonic

Зрелищният спектакъл Balloonic открива предварителната програма на Sofia Dance Week 2013 от 20 метра височина

0 коментара Сподели:

Шестото издание на международния фестивал за съвременен танц Sofia Dance Week стартира предварителната си програма със зрелищно шоу от 20 метра над земята под звездното софийско небе. Датата е 13 септември, петък, когато точно в 20.30 часа покривът на Сердика Център в София ще бъде завладян от аеробатичния танцов спектакъл Balloonic. Спектакълът е с вход свободен и е подарък за жителите и гостите на София от организаторите на Sofia Dance Week и търговския център.

Balloonic eзрелищен танцов пърформанс, в който балони, изпълнени с хелий, издигат артистите във въздуха. Пърформънсът се състои от три части, разпределени по време между 20.30 до 23.00. Балонът ще се издигне на височина от над 20 метра в тъмното небе на столицата, а комбинацията от светлина, музика и флуидност ще ни понесат в магическия свят на спектакъла.

 

BALLOONIC from 1 WORLD AGENCY on Vimeo.

Шестото издание на Sofia Dance Week ще се проведе от 5 до 19 октомври. По традиция фестивалът ще представи някои от най-новите танцови компании и спектакли от световната сцена за съвременен танц. Освен официалната международна програма, в рамките на тазгодишното издание ще бъдат представени и няколко специални модула: Български шоукейс  – своеобразна „витрина“ на българската танцова сцена, Форум за съвременен танц, Корейска гала вечер – селекция от три танцови спектакли от Корея, Детски танцов модул, който тази година включва три детски представления, както и танцови ателиета, и Кино модул.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *