Време е за мъжки уикенд – виж къде ноември ще бъде изцяло за него

Предстои ни мъжки уикенд в Сердика Център с крафт бири, татуировки, мъжка козметика и една изложба, засягаща важни теми

0 коментара Сподели:

Хубаво е и през ноември да обърнем поглед към любимите ни господа

и да не забравяме, че и те имат нужда от своите типично мъжки забавления. И ако доскоро молът беше изцяло дамска територия за шопинг, обяд с приятелки и развлечения за всички момичета, влюбени в добре прекараното време, то нещата коренно се промениха, защото нашите приятели от Сердика Център организират „Мъжете на Сердика“. В него молът става мъжка територия и предлага на момчетата всичко, което ще ги накара да се усмихнат и ще им помогне да се погрижат за себе си във всяко направление. Събитието умело съчетава две линии на комуникация, а ние нямаме търпение да ти разкажем повече, но преди това съветваме – отидете на мъжки уикенд, защото гарантирано ще си заслужава. Ако пък искате да подарите готино преживяване на вашето момче – дами, това определено е подходящият ивент. Ето какво да очаквате:

Изложбата, която говори открито за мъжкото ментално здраве

Започваме с гостуването на изложбата „Чуй гласа ми“, която ще се случи от 06 до 12 ноември в Сердика Център. Изложбата на фондация ЕMPROVE гостува по покана на Сердика Център във връзка с кампанията „Мъжете на Сердика“, като тази година фокус на проекта е борбата с установени стереотипи – всеки от участниците в събитието ще може буквално да счупи най-популярните от тях. Събитието ще продължи всеки ден между 12:00 и 20:00 часа, а входът е свободен. Проектът засяга изключително важни теми, като мъжкото ментално здраве и чувството на срамежливост, старост, смелост да бъдеш себе си, тъга, сила да продължиш, страх от разочарованието и др.

По тези и още теми ще говорят седем популярни българи –

журналистът Георги Тошев, поетът Илиян Любомиров, рапърът Матю Стоянов – Жлъч, музикантът Свилен Ноев от Остава, актьорът Христо Мутафчиев, олимпийският шампион Йордан Йовчев и художникът Станислав Трифонов – Nasimo. Те застават пред обектива на фотографа Павел Червенков, за да докажат, че мъжете са силни дори тогава, когато се осмелят да покажат слабост. Гостите на изложбата ще могат да застанат „очи в очи“ с техни портрети, а чрез QR код да чуят емоционалната уязвимост на съответния човек. С този проект организаторите от фондация ЕMPROVE целят да нормализират търсенето на подкрепа и грижата за душата сред мъжете, като ги подтикнат да говорят открито по темата.

Сердика Център дава възможност на всеки от посетителите на изложбата също да се включи в нея, като разкаже своята лична история. Така в проекта ще могат да участват повече мъже, а темата за грижата за менталното им здраве ще достигне до повече хора. На 22 ноември предстои и премиерата на втората част на изложбата, която ще представи лицата, гласовете и историите на още 10 публични личности. Статистика сочи, че над 60% от мъжете у нас изпитват трудност да признаят, че имат нужда от помощ в грижата за психичното си здраве. Сердика Център застава с кампанията си зад идеята да се даде гласност на темата за мъжкото здраве, което като цяло е деликатна материя и не много мъже свободно и открито говорят за това, а реално имат нужда.

Изложение с 9 супер участници

По време на събитието ни очаква и изложение тип базар, в което ще се насладим на крафт бири, татуировки, високоскоростни играчки, бръснарска козметика и още много други мъжки изкушения и демонстрации на живо. Сред участниците са H8S – единственият официален бранд на Христо Стоичков, който символизира всичко, което легендата е! Ще опитаме и от изкушенията на 100 Beers – първия крафт бирен магазин в България и вносител на едни от най-добрите пивоварни в Европа. Според много от бирените фенове и клиентите им всъщност

те са едно от топ местата за занаятчийско пиво на Балканите, а този път ни обещават да ни покажат нови и премиерни бири, с които да изненадат посетителите на събитието.

За автомобилните ентусиасти, колекционерите на метални модели колички или за носталгичните фенове на стари модели BEEP DIECAST ще ни пренесат в автомобилната история чрез своите миниатюрни превозни средства. Те ще ни предложат селекция от висококачествени автомобилни модели – от класическия автомобил до най-новия състезателен модел или дори филмовите автомобили. Фирмата е директен вносител на предлаганите колекционерски модели в различен мащаб.

Нямаме търпение да видим и супер аксесоарите на Durvart & Meno. Те ще ни покажат дървени папийонки, заради които гарантирано всички ще ни се усмихват на улицата. Персонализирани дървени бутонели като подарък за годишнина. Джобна кърпичка, цветни връзки за обувки, игли за ревер и какво ли още не.

Техните малки акценти винаги ни отличават от тълпата и правят голямо впечатление.

Не пропускай и Мастилница – едно от любимите ни студиа за татуировки, които ще ни докоснат до тяхното изкуство с демонстрации на живо. Ще видим и Modami.bg, които презентират мъжкия бранд American Crew, който ще бъде ексклузивно представен в събитието с участието на топ барберите Иван Милчев и Мирослав Георгиев. Подсказваме ти да видиш и това, което са ни приготвили Great Western BBQ със страхотно барбекю оборудване, небезизвестните и направо легендарни Stinky Socks и Harley Davidson, които ще изложат два мотора на място и ще предлагат страхотен мърч на бранда.

Всичко това в „Мъжете на Сердика“ от 10 до 12 ноември. Уикендът ще бъде гранде! Повече за ивента тук.

За още от мъжки истории – виж Мъжки превод на женските причини за раздяла

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *