20 years HMSU

0 коментара Сподели:

20 години е една сериозна възраст и направо не ни се вярва. Та това са две десетилетия музика и израстване. Две десетилетия, през които H.M.S.U. ни държи в течение на най-доброто от drum& bass/ jungle движението у нас. Това е най-голямата организация за електронна музика в България и популярността й е несъмнена. През тези двадесет години са проведени над 500 събития и са поканени над 400 международни гости. Самата организация се е утвърдила като свързващото звено между различните организации и артисти от Балканите, а едва ли има друг такъв подобен феномен. Но няма и друго нещо толкова невероятно, което да ни обединява по-добре от музиката.

Няма защо да те убеждаваме, че 20-годишнината на H.M.S.U. е най-великото парти за месеца. Особено след като ти разкажем, че на 26 януари 2019г. в зала Универсиада участие в събитието са потвърдили всички артисти в организацията – ACIDTRIP, COOH, EXo, FAITH, KONSPIRATOR, L33, LIUSY, OGONEK, MOCKSи TARGY.

Освен музиката, която толкова обичаме, любимите ни артисти са ни приготвили и специални изненади. Очакват се над 25 международни и родни артисти, както и много други изненади, които за първи път ще се случат в България. Все още не знаем какви са те, но предстои да разберем в най-скоро време.

Само 24 часа след пускане на билетите 400 от тях са били продадени, а си заслужава да избързаш с покупката, защото намалението в цената въобще не е за изпускане. То е и начинът на H.M.S.U. да благодари на верните си феновете заради всичките години съвместно слушане на дръм и басс и израстване заедно.

Бързаме да си закупим билети и да ти припомним, че след шума на новогодишните партите животът продължава и най-успешното обещание, което можеш да направиш пред себе си за 2019 година е да не изпускаш тези събитията, които се случват само веднъж. Рожденият ден на H.M.S.U. е едно от тях.

Повече информация за събитието можеш да намериш тук

Билети можеш да си закупиш тук

А за допълнителна порция градски живот можете да ни последвате в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *